Προθέρμανε τον φούρνο στους 180οC.
In a pan fry: 120gr olive oil ,4 big onions[chopped], 1 small green peper[chopped],200gr creme fresh, 1tbsp ketchap,250gr feta cheece,50gr gouda cheese.
Σε ένα τηγάνι, τσιγάρισε : 120 γρ.ελαιόλαδο, 4 μεγάλα κρεμμύδια[χοντροκομμένα],1 μικρή πράσινη πιπεριά [ψιλοκομμένη], 200 γρ κρέμα γάλακτος, 1 κουταλιά κέτσαπ, 250γρ.τυρί φέτα,50γρ τυρί γκούντα.
Spread the pastry onto your oily base and put the mixture.
Άπλωσε το φύλλο σφολιάτας στο ταψί που έχεις λίγο λαδώσει και ρίξε το μίγμα.
Bake it at 180oC for 20-30 min.
Ψήσε το στους 180οC για 20-30 λεπτά.
Enjoy it with a glass of cold white wine!
Απολαύστε την με ένα ποτήρι παγωμένο άσπρο κρασί!
1 σχόλιο:
μμμ... κρεμμυδόπιτα!
έφτιαξα πρώτη φορά πριν λίγους μήνες και από τότε την απολαμβάνουμε συχνά-πυκνά!
αν σας αρέσει πρόσθεσε και λίγο μπέικον, δίνει έξτρα νοστιμιά!
Καλό βράδυ...
Δημοσίευση σχολίου