Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

7 ερωτήσεις/αναρτήσεις!

Η καλή φίλη Φανή,με προσκάλεσε σε αυτό το μπλογκοπαιχνίδι των 7 ερωτήσεων!!!
1) Ποιά ήταν η πιο όμορφη ανάρτηση μου;
Νομίζω ότι αυτή η ανάρτηση που μου έδωσε μεγάλη χαρά κυρίως ετοιμάζοντας την (γύρω στους 2 μήνες!!!) ήταν η πρόσκληση για τσάι στο Κολοκυθοχωριό!!!







2)Ποιά ήταν  η πιο δημοφιλης αναρτηση μου?


Αυτή με το νεραιδένιο πάρτυ στην παραλία!
Δημοφιλής όχι μόνο εδώ στην διαδικτυακή σφαίρα αλλά και το διάστημα που ετοίμαζα κι έπαιρνα το μαγικό μου τσάι στην παραλία (εκείνο το απόγευμα του Ιουνίου) με τις νεράιδες και τις μάγισσες μου, καθώς μαζεύτηκε πλήθος κόσμου από πάνω μας παρακολουθώντας με περιέργεια την περίεργη αυτή μάζωξη!!!
Μάλιστα μερικές κυρίες εκεί έκαναν και παρατήρηση στο γιό μου να μη με ενοχλεί και να με αφήσει να κάνω τη δουλειά μου!!!!!!!
(ξέρετε σε κάθε νεραιδοπάρτυ που οργανώνω κουβαλιέται μαζί μου και ένα πλήθος βοηθών και φίλων!!!- είναι τα άτομα πίσω από τις "κάμερες" και τους/τις ευχαριστώ πολύ πολύ καθώς καμία μα καμία φορά δεν με έχουν βρίσει και δεν έχουν δυσανασχετήσει με τις τρέλες μου!)




3) Ποια ηταν η πιο χρήσιμη αναρτηση μου ?


Το τελευταίο τουτόριαλ που έκανα για την τέχνη του ημερολογίου μετά από πρόσκληση του scrap for help!



4) Ποιά ανάρτηση μου με εκανε υπερήφανη ?

Αυτή με τις ιστορίες μου όταν άρχισαν να δημοσιεύονται στο περιοδικό Paintbox Mag!



5) Ποια  ηταν η αμφιλεγόμενη ανάρτηση μου? 

Μία από τις πρώτες που μιλούσα για τα οφέλη του ημερολογίου! Κάποιες φίλες εδώ με παρεξήγησαν και ανέφεραν πως έτσι βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στη φόρα!


6)Ποια ηταν η ανάρτηση που δεν της δόθηκε η απαραίτητη προσοχή?

Γράφω και κάνω αναρτήσεις εδώ και 2 περίπου χρόνια γιατί ευχαριστεί πρωτίστως εμένα! Νομίζω,κρίνοντας από τις μεμονωμένες επισκέψεις καθημερινά που είναι γύρω στις 200 η ανάρτηση ή οι αναρτήσεις αν θέλετε,που δεν έτυχαν σχολίων κι ενδιαφέροντος ήταν οι διάφορες κατά καιρούς givaway μου!
Mε ξαφνιάζει το γεγονός πως έχουν μεγαλύτερη απήχηση και συμμετοχή στο εξωτερικό παρά εδώ! Μάλλον δεν σας αρέσουν τα πράγματα που φτιάχνω και προσφέρω!!!(χαχαχα!)

7)  Ποια ηταν η αναρτηση που με ξαφνιασε με την επιτυχια της?

Αυτή με την πρόσκληση για τους Ζωγράφους σε δράση για τα παιδιά!!! Ειλικρινά κορίτσια,δεν περίμενα να έχει τόση απήχηση και να σας ευαισθητοποιήσει τόσο! Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Eπίσης κι αυτή με την έναρξη του ταξιδιού του ταξιδιάρικου ημερολογίου!!!

****
Παραδίδω την σκυτάλη στην αρχόντισσα του ζωικού βασιλείου Maya και στην νέα μου φίλη Αigli που με συγκίνησε και με χαροποίησε με την πρόσφατη ανάρτηση της για μένα!









12 σχόλια:

SpIrToKoYto είπε...

μαγισσούλα μας αρέσουν αυτά που γράφεις και κυρίως αυτά που εκπέμπεις......-:))

Kiki Aposeki είπε...

Γλυκιά μου νεραϊδομάγισσα!!! Τι ωραία που μας τα παρουσίασες όλα για άλλη μια φορά!!! Καλό ξημέρωμα!!!

maya =^o^= είπε...

καλή μου νεράιδα σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!θα την κάνω μια απο αυτές τις ημέρες και θα σε ενημερώσω...εγώ πάντως ως νικήτρια σε give away σου τρελαίνομαι με τα κοσμήματα σου!!!!φτιάχνεις απίστευτα πράγματα!!όταν τα φοράω πολλές μου λένε τι ωραία που είναι τα κοσμήματα σου!!!τραβάνε τα βλέμματα !!η ανάρτηση στην παραλία είναι πολύ γλυκιά..όλες σου οι αναρτήσεις μία και μία!!!! σε γατοφιλώ!!!!μιάου!!!

Mariela είπε...

Τι κάνεις μαγισσούλα;; είδα το έργο σου από κοντά και μου άρεσε πολύ!!!!
(στο Παναιτώλιο)
φιλιά
εάν είσαι αύριο εκεί θα γνωριστούμε από κοντά!!

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Τι όμορφες εικόνες και τι όμορφα λόγια!Πάντα κάνεις θαύματα με τη μαγική σου χρυσόσκονη!

Μarion, είπε...

Εμένα μου αρέσουν όλες οι αναρτήσεις σου. Ασχετα αν αφήνω σχόλια ή όχι, τις παρακολουθώ πάντα. Με ταξιδεύεις σε άλλους κόσμους πιο όμορφους.

Τα φιλιά μου

(υ.γ.: που είναι τώρα το ταξιδιάρικο ημερολόγιο? Τέλειως το ταξίδι του?)

Tessa είπε...

Although I can't understand a word of it: love your journal pages!!

xx Tessa

Pela Farsiarotou, φιλολογος/καθηγητρια αγγλικων/ ειδικη παιδαγωγος είπε...

Τι παραμυθένιο ιστολόγιο είναι αυτό?!Μας άρεσε πολύ!! Καλώς σε βρήκαμε και εμείς!

Fanypap είπε...

Νεραϊδομαγισσούλα μου συμφωνώ απόλυτα με τις επιλογές σου, είναι σωστές! Τώρα για την 5η, το ημερολόγιο,δεν συμφωνώ, εξάλλου γράφουμε ότι θέλουμε και προχωράμε ως εκεί που θέλουμε εμείς οι ίδιες!!! Όσο για τα giveaway σου, τέλεια τα δωράκια σου!!! Εγώ φοράω συνέχεια το μενταγιόν σου, που έφτιαξα,γιατί μου άρεσε πάρα πολύ, και είναι και μαγικό!!Οι κολοκύθες σου πολύ αγαπημένες! το τσάι στην παραλία, το ζηλεύω... φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!

reine είπε...

Καλώς σε βρήκα! Εδώ και λίγη ώρα σε "ξεφυλλίζω" και ήδη με ταξίδεψες στον νεραϊδόκοσμό σου :) Καλό βράδυ κ φυσικά καλή κ δημιουργική συνέχεια!!!

KaPaworld είπε...

Πνέμορφα Posts, τι ωραία τσγάκια πίνετε εκεί στη νεραιδοχώρα !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή!!! Μου βάζεις βέβαια δύσκολα!!! Οι αναρτήσεις σου είναι όλες καταπληκτικές και πηγές έμπνευσης για μας!!!Συνέχισε να δημιουργείς, σε χρειαζόμαστε!!!Πολλά φιλιά!!!