Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

1 χρόνος Free your Inspiration -Eπετειακός διαγωνισμός-διαλέξτε εσείς το θέμα Ιουλίου!!!!!



  Ένας χρόνος πέρασε κιόλας από την πρώτη φορά-τον περασμένο Ιούλιο- που ξεκίνησα αυτό τον μηνιαίο δημιουργικό διαγωνισμό!
Ένας χρόνος γεμάτος δημιουργία,έμπνευση,μεράκι ,χαρά και...δωράκια!!!!
Για να ευχαριστήσω όλες εσάς που συμμετείχατε και όλες τις υπόλοιπες που θα συμμετέχετε, αυτό το μήνα το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο!!!!!
Φτιάχνετε ό,τι μα ό,τι θέλετε,αφού δηλώσετε πρώτα συμμετοχή με ένα σχόλιο σας εδώ και έπειτα όταν θα έχετε ετοιμάσει την ανάρτηση σας με την δημιουργία σας,έρχεστε πάλι εδώ με το καλό και μου αφήνετε το λινκ της!!!!
Ο χώρος της τέχνης και της δημιουργίας είναι ατέλειωτος οπότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με οτιδήποτε χειροποίητο ή δικής σας έμπνευσης!
Από συνταγή μαγειρικής έως φωτογραφία,κατασκευή,ζωγραφιά,κόσμημα,πλεκτό,ρούχο,γραπτό κείμενο,βίντεο,...και ότι βάζει ο νους σας!
Αγάπη και όρεξη για δημιουργία να έχουμε!
Όσες δεν έχετε μπλογκ μπορείτε να συμμετέχετε στέλνοντας μου με μέιλ (eltsamp@windowslive.com) τη δημιουργία και τα στοιχεία σας!

********************************


Το δωράκι για αυτό το μήνα θα είναι δωροεπιταγή $20 από το etsy!!!!
Η τυχερή δηλαδή θα μπορεί να διαλέξει από το νεραιδένιο μαγικό μαγαζάκι ό,τι επιθυμεί μέσα σε αυτό το χρηματικό περιθώριο!!!!
Επίσης μόνο για τις συμμετέχουσες σε αυτό τον διαγωνισμό θα υπάρχει ειδική έκπτωση 30% για να αγοράσουν ότι επιθυμούν για όλο τον μήνα Ιούλιο!!!! Αρκεί να μου στείλουν μήνυμα(μέιλ) για να τους δώσω τον συγκεκριμένο εκπτωτικό κωδικό!

Καλό μήνα!!!!!


29 σχόλια:

Marie-Anne είπε...

Από τελευταία, πρώτη !? Αυτήν την φορά θα συμμετάσχω με κάτι ιδιαίτερο, φτιαγμενο από τα χεράκια μου, αφού τώρα και θα έχω τον χρόνο να το ετοιμάσω και, φυσικά, σου αξίζει ότι καλύτερο για την συμπλήρωση ενός χρόνου του υπέροχου μηνιαίου διαγωνισμού σου. Εύχομαι να συνεχίσεις να μας προκαλείς με τα ωραία σου θέματα και να μας χαρίζεις γεναιόδωρα τις υπέροχες δημιουργίες σου. Νά'σαι καλά μαγισσούλα ! Φιλάκια πολλά !

Elena είπε...

Καλή εβδομάδα κούκλα μου και καλό μήνα να'χουμε! Σ'ευχαριστούμε για τον πανέμορφο διαγωνισμό και τα υπέροχα δώρα που μάς χαρίζεις πάντα... πρέπει να φτιάξω κάτι ξεχωριστό, αφού το μπλοκάκι σου έχει και γενέθλια!! Σου εύχομαι από καρδιάς, ότι καλύτερο και κάθε σου όνειρο να πραγματοποιηθεί σύντομα!! Πολλά φιλιά!

Fanypap είπε...

Καλή σου εβδομάδα και καλό μήνα, γλυκιά μου Νεραϊδομαγισσούλα μας!!!Πέρασε ήδη ένας χρόνος!!Απίστευτο!!Είναι σαν να ήταν χθες!!Σ'ευχαριστούμε που δεν μας βαρέθηκες ακόμα καλή μου,παρ' όλο που ο χρόνος σου είναι τόσο πολύτιμος για τις αμέτρητες δημιουργίες σου!!!Σου εύχομαι πάντα να είσαι τόσο δημιουργική και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί γλυκούλα μου!!Φυσικά και θα συμμετέχω στον διαγωνισμό σου μηνός Ιουλίου, και τώρα και ώσπου να μας βαρεθείς...γιατί σ'αγαπάμε!!!!Κάνεις την ζωή μας μαγική και μας προκαλείς για δημιουργία!!!φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Πότε πέρασε ένας χρόνος???!!!
Πάντα δημιουργική και πάντα με νεραΐδένια διάθεση !!!

Nena είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Heaven Creations είπε...

happy birthday λοιπον στην ιδεα σου με τους μηνιαιους διαγωνισμους!!!
να συνεχισεις δυναμικα σε οτι κανεις...
συντομα θα εχεις και το δικο μου link για τη συμμετοχη μου στο διαγωνισμο ιουλιου!!!!
φιλια πολλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά! Εύχομαι να συνεχίσεις τους υπέροχους μηνιαίους διαγωνισμούς σου! Φυσικά και θα συμμετέχω (δυστυχώς τον προηγούμενο μήνα δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο...)! Έχω έτοιμη την αναρτησούλα με τη συμμετοχή μου (πήγα να κάνω την ανάρτηση και όταν είδα το διαγωνισμό σου σκέφτηκα να τα συνδιάσω!χιχιχι)! Εδώ είναι το link: http://by-helene.blogspot.gr/2012/07/blog-post_02.html
Φιλάκια!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

καλό μήνα... ωραία με τον διαγωνισμό...καλή επιτυχία σε όλους!!!

Heaven Creations είπε...

ΙΔΟΥ...
http://heaven-sofia.blogspot.com/2012/07/heaven-creations.html
ΑΡΓΗΣΑ????????
ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑ!!!

Αλιονα είπε...

Γεια σας! Χρονια πολλα στο πανεμορφο blog σας! Φυσικα και θα συμμετασχω σ' αυτον τον υπεροχο διαγωνισμο!!! Φιλακια!

Rena Christodoulou είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ;
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!
ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Φιλία είπε...

Κι' εγώ δηλώνω συμμετοχή!!!! Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;
Χρόνια Πολλά στη δημιουργικότητα που μας μεταδίδεις με τους ωραίους διαγωνισμούς σου!
Φιλάκια

δύο νησιά είπε...

Πέρασε ένας χρόνος; Δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο με προκαλείς με τους διαγωνισμούς σου κι εγώ ενδίδω;
Νεραϊδούλα, κι αυτή τη φορά θα πάρω μέρος.
Να είσαι καλά, καλό καλοκαιράκι.
Φιλάκια,
Διονυσία

maya =^o^= είπε...

ωραίος διαγωνισμός!!!!!!!!!!!!σούπερ!!!!!!λες να κερδίσω πάλι;χαχαχα!!!πέρυσι είχα κερδίσει απο εσένα δώρο τέτοια εποχή που πλησίαζαν και τα γενέθλια μου χιιχιχ!!!!!!!!

mary's crafts είπε...

Να'μαι κι εγω!!!!!!!
Δηλωνω κι εγω συμμετοχη!!!!!!!!
Χρονια πολλα και παντα δημιουργικα!!!
Φιλακια !!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Νεραϊδομαγισσούλα εύχομαι πάντα δημιουργίες και επιτυχίες. Πολύ ωραίο το θέμα του διαγωνισμού και θα συμμετάσχω και εγώ.
Φιλιά!

Kλαυδία είπε...

Συγχαρητήρια για τη θαυμάσια ιδέα του μηνιαίου διαγωνισμού! Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά χρόνια επιτυχημένων ιδεών και συμμετοχών..!
Εκπροσωπώ τις χρυσομέλισσες και συμμετέχουμε με ένα κείμενο (Παιδικό διήγημα) ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ !

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ!!!!!!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!!!
http://diaheiros.blogspot.gr/2012/07/blog-post_08.html
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ!!!!!!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!!!
http://diaheiros.blogspot.gr/2012/07/blog-post_08.html
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Ένα βραχιολάκι που θα βρεις εδώ: http://eirinixeiropoihmata.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html
είναι η δική μου συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτού του μήνα!! Ελπίζω να σου αρέσει και σου εύχομαι πολλούς-πολλούς μήνες δημιουργίας :)

Unknown είπε...

λοιποννννν επελεξα να συμμετεχω με ενα ζευγαρι χειροποιητα σκουλαρικια σε οβαλ με συρμα κ τσιπς απο γαλαζια θαλασσι μπλε αποχρωσεις που μου θυμιζουν θαλασσα...καλοκαιρι
Η φωτογραφια ειναι αυτη ..http://2.bp.blogspot.com/-uuVfNQB0SZQ/UAWkzVkJQ9I/AAAAAAAAGdE/aCJMG2yyNCU/s1600/DSC07466.JPG και η αναρτηση εδω http://kaloydia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_17.html

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Καλησπέρα! Εδώ είναι η συμμετοχή μου: ένας αυτοκινητόδρομος πάτσγουωρκ!! http://blegmenokouvari.blogspot.gr/2012/07/blog-post_20.html
καλή επιτυχία σε όλους!!

Μαρία είπε...

Καλή μου νεραϊδομάγισσα ορίστε και η δική μου συμμετοχή
http://gunaikeies-upotheseis.blogspot.gr/2012/07/music-box.html
φιλάκια πολλά

Fanypap είπε...

Να επιτέλους και η δική μου συμμετοχή γλυκιά μου Νεραϊδομαγισσούλα!!!!Ένα έργο με τα αστεράκια μου, ομαδικό μας!!!"Καταράχτης".Χρόνια σου πολλά και δημιουργικά και πάλι!!! Φιλάκια!!!

http://fanypap.blogspot.gr/2012/07/charms_23.html

vailie είπε...

Καλη επιτυχια σε ολους τους μπλογγερς!
Δηλωνω κι εγω συμμετοχη και εχω βαλει το μυαλο μου να δουλευει σε κατι που θελω να φανει ανταξιο των γενεθλιων του μηνιαιου διαγωνισμου σου! Φιλια πολλα!
Θα επανελθω.... ;ο)

Αλιονα είπε...

Γεια σας! Η συμμεροχη μου ειναι ετοιμη! Θα την βρειτε στην σημερινη αναρτηση μου! Επισης σας εχω καλεσει σε μια φωγραφικη προσκληση με θεμα παραθυρο με θεα! Περισσοτερες πληροφορειες γι' αυτο θα βρειτε στην ιδια αναρτηση!

Onirokosmos είπε...

Σ΄ευχαριστούμε για τη μαγεία ενός ολόκληρου χρόνου! Δεν θα μπορούσα να λείπω από τον επετειακό σου διαγωνισμό, έστω και την τελευταία στιγμή. Εδώ η ανάρτησή μου: http://onirokosmos-art.blogspot.gr/2012/07/blog-post_30.html. Γεμάτη μαγεία να είναι πάντα η ζωή σου όλη!

maya =^o^= είπε...

νεραϊδογατοφιλενάδα δηλώνω συμμετοχή τελευταία στιγμή...http://mayasfairytale.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html πάρα πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη στην Ροζίνα!!!!!!!!