Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

* Πάσχα στη Νεραιδοχώρα και... GivAwaY!!!!! * - Easter in Fairyland and...GivAwaY!!!!


  Λίγες ώρες μετά την Ανάσταση και συγκεκριμένα την ώρα που άρχισε να κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση της η αυγή ένιωσα μία παρόρμηση να πάω μία βόλτα στο μαγεμένο δάσος όπου μόνο μπλε αγριολούλουδα φυτρώνουν...


Ο ήλιος άρχισε να ανατέλλει και ξάφνου πάνω σε αυτό το μπλε μαγευτικό χαλί εμφανίστηκε ένα χλοερό καλαθάκι γεμάτο με πολύχρωμα αυγά!



Ήταν νεραϊδοαυγά!!!
Και ξημέρωνε Πάσχα...Πάσχα στη Νεραϊδοχώρα!
Άρχισα να κατηφορίζω το λουλουδιαστό μονοπάτι τρέχοντας σχεδόν από αδημονία να βρω τους φίλους μου γαι να γιορτάσω μαζί τους αυτή την μοναδική ημέρα της αγάπης!

Περνώντας μέσα από καταπράσινα,λουλουδιαστά κι ευωδιαστά λιβάδια
έφτασα αφού πια είχε για τα καλά βγει ο ήλιος σε ένα πανέμορφο καταπράσινο λιβάδι που βλέποντας το, μία αίσθηση γαλήνης με πλημμύρισε μεμιάς!



Ήξερα πως κάπου εκεί ήταν οι φίλοι μου ή τουλάχιστον θα άρχιζαν όπου να ναι να μαζεύονται για τον εορτασμό!
Δυστυχώς μου ήρθε κι έβαλα αυτά τα άβολα παπούτσια κι έτσι δυσκολευόμουν λίγο να τρέξω πάνω στο μαλακό γρασίδι!


Λίγο πιο πέρα φάνηκε κάτι να λαμπυρίζει!
Πλησίασα γρήγορα ,και τι να δω;



Τι περίεργο δέντρο,σκέφτηκα...Να είναι κερασια; αμυγδαλιά; Κι αυτά που κρέμονται;;;

Ακούγοντας φωνές και γέλια,αμέσως κατάλαβα! Πλησιάσα ακόμη πιο κοντά και κάτω από αυτό το μαγικό δέντρο με τις δροσοσταλίδες της αγάπης,είδα τα αγαπημένα μου πλάσματα να έχουν ήδη στρώσει το γιορτινό τραπέζι!!!



Κάθησα αμέσως μαζί τους-εκεί δίπλα στα αγαπημένα μου μανιταράκια -  να περιμένω και άλλους καλεσμένους που μου είχαν κάνει την τιμή να δεχτούν την πρόσκληση μου!

Στο μεταξύ άρχισα να φτιάχνω κι ένα μαγικό φίλτρο αγάπης για να περνάει η ώρα μου αλλά και για παν ενδεχόμενο-δε ξερεις ποτέ τι συμβαίνει με τόσα πολλά νεραιδοπλάσματα μαζεμένα στο ίδιο μέρος!!!



 Ήχος από ποδοβολητά νεραϊδοαλόγων ακούστηκε να πλησιάζει...
Ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι!


Καμαρωτές πάνω στα άλογα τους ήταν: η Λούρδη -αρχηγός των πάντων, η Ρεβέκκα που για μια φορά άφησε τα βλαστάρια της σπίτι και η Ειρήνη η μάγισσα όλων των φαρμάκων.
Μόλις κατέβηκαν έτρεξαν να συναντήσουν τις τρεις νύμφες του δάσους που είχαν φτάσει την ίδια στιγμή κι έπιασαν αμέσως το κουτσομπολιό!


Ήταν :  η Νατάσα νεράιδα από μία άλλη Νεραιδοχώρα, η Μάγδα και η Χρυσούλα που με την αιθέρια ομορφιά τους μάγευαν πάντα !

Τα ψιθυρίσματα των ξωτικών έγιναν μεμιάς πιο έντονα και κατάλαβα! Ερχόταν η Marilise, η βασίλισσα-μητέρα όλων των νεραιδών και ξωτικών! Μέσα στην βασιλική φορεσιά της,φάνταζε μεγαλόπρεπη κι επιβλητική και συγχρόνως ταπεινή.

Μαζί με την βασίλισσα μας και η προστάτιδα Μαρία Z. που πάντα με τις μοναδικές της ικανότητες κατάφερνε να φέρνει την τάξη!





Πανέμορφες ,πολύχρωμες νεράιδες μαζί με τα περιστέρια τους, άρχιζαν να πλησιάζουν στη γιορτή μας! Τι χαρά!!!



Ήταν οι:  Μαρία, Εύα Ζ.,  Λευκοθέα, Μάγδα , ΌλγαΒαλεντίνα manousina ,effie. Νεραίδογεννημένες και πολύ ταλαντούχες,αφού τα χέρια τους είναι μαγικά και ότι πιάνουν το μεταμορφώνουν σε όνειρο!

Γυρίζοντας το κεφάλι μου βλέπω κάτω από ένα δέντρο να ξεκουράζεται σε περισυλλογή την πολύ καλή μου φίλη Κατερίνα που με τις μαγευτικές της ζωγραφιές και το πολύπλευρο της ταλέντο μας μάγευε πάντα όλους!!! Δίπλα της κόλλησαν δυο άτακτα ξωτικά που την τρέλαιναν με την πολυλογία τους!



Nα κι ένα φωτεινό σύννεφο από πεταλούδες με την συνάδελφο (στη μαγεία) και φίλη Greekwitch!
Mαζί και το μαγικό της καζάνι για να μας φτιάξει ένα από τα διάσημα μαγικά της φίλτρα!


 
Είχε πράγματι αρχίσει να μαζεύεται πολύς κόσμος! Η γιορτή ξεκίνησε για τα καλά! Ευχές και τσουγκρίσματα αυγών έδιναν κι έπαιρναν σε αυτή την όμορφη και ζεστή παρέα!
Και τι απίθανες λιχουδιές ξεπετάγονταν θαρρείς από το πουθενά μπροστά μας αλλά και από το μαγικό καζάνι της αγαπημένης μου Pansofix!







Ξάφνου να και η φίλη μου νεραϊδομάγισσα Χριστιάνα που με τις μοναδικές της ικανότητες στο ρέικι με σώζει πάντα!!!


Καμαρωτή πάνω στην ιπτάμενη σκούπα της έτρεξε αμέσως μόλις κατέβηκε να χαιρετήσει το άλλοτε μπλεγμένο κουβάρι που για τις ανάγκες της περίστασης είχε μεταμορφωθεί σε μία πανέμορφη κοπέλα!



Πιο πέρα η πάντα χαρούμενη Happy Kathy
έφτασε μέσα σε ένα κατακόκκινο σύννεφο χαράς κι αγάπης!


Λίγο αργότερα,από ψηλά έφτασε και η πεντάμορφη Μυρσίνη πάνω στο φτερωτό της όχημα!



Ξάφνου άκουσα χειροκρότημα!
Όλα τα πλάσματα άρχισαν τις επευφημίες και τις ζητωκραυγές!!
Έρχονταν οι δυο πολυαγαπημένες μας γιαγιάδες! Οι γιαγιάδες της Νεραιδοχώρας!!!!!
πάντα παιχνιδιάρα, άδολη και με ένα καλό λόγο για όλους μας,


και η Αντιγόνη πάντα κεφάτη, που με το που έφτασε έπιασε ένα ντέφι κι άρχισε να το βαρά στο σκοπό της νεραϊδομελωδίας που ακουγόταν από τα πουλιά τριγύρω!!!!


 

Κοσμοπλημμύρα πια επικρατούσε στον πασχαλιάτικο αγρό της Νεραιδοχώρας! Ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο!!!



Τότε ο Μάγος μας ο καλός,


 που είχε ήδη από ώρα φτάσει σηκώθηκε μεγαλόπρεπος κι άρχισε να τραγουδάει τους στίχους που είχε γράψει ειδικά για την σημερινή περίσταση:

Είναι η μέρα της χαράς

ημέρα ευλογημένη
Έγινε η ανάσταση
που η καρδιά προσμένει…
το άγιο Πάσχα σήμερα
γιορτάζει η οικουμένη
είναι για όλους μας
γιορτή καλή κι ευλογημένη…
γυρτή αγάπης σήμερα
το άγιο φως φωτίζει
και ηρεμία στην ψυχή
σε όλους μας χαρίζει…
Είναι η μέρα της χαράς
Ευλογημένη μέρα Έγινε η ανάσταση
Στον κόσμο πέρα ως πέρα...
*************

....Και μέσα σε αυτή την τόσο χαρμόσυνη πασχαλιάτικη ατμόσφαιρα που η αγάπη ήταν τόσο διάχυτη ώστε νόμιζες πως θα μπορούσες να την αγγίξεις, ένα δάκρυ  συγκίνησης και χαράς, κύλησε από τα μάτια μου-ναι,ακόμη και οι νεραιδομάγισσες δακρύζουν καμιά φορά - γιατί κοίταξα όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν άγνωστοι μεταξύ τους και τα μαγικά πλάσματα και σκέφτηκα πόσο σημαντικό πράγμα είναι η φιλία ακόμη και σε τόπους μακρινούς και δύσκολους καιρούς. Και πως μπορεί με τρόπο μαγικό, κάποιος που πριν καιρό του είχε δοθεί η ευχή(;) να μείνει μόνος, να αποκτά μέσα σε λίγο δίαστημα τόσους μα τόσους φίλους...και ποτέ μα ποτέ μοναξιά να μην ξανααισθανθεί...

                     ****** ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ******

Υ.Γ. *  Εδώ και καιρό ξεπέρασα τους 400 αναγνώστες συν σχεδόν 600 από το face book, τους 50 στο άλλο μου μπλογκ και τις 200 αναρτήσεις! Όλα λοιπόν τα σχόλια που θα γίνουν εδώ θα συμμετάσχουν για 3 νεραϊδοδωράκια από το etsy !
H κλήρωση ( από το μαγικό μου καπέλο φυσικά) θα γίνει την επόμενη Κυριακή!!! 
P.S. * It's been a while that i have had over 400 readers here plus almost 600 from face book, 50 readers on my other blog and i made over 200 posts! So leave your comment here and you'll participate in my givaway for 3 fairy gifts from my etsy!  The choice will be on next Sunday!





* Οι φωτογραφίες/πίνακες είναι της ζωγράφου Emily Balivet.
                                                Σας ευχαριστώ!

41 σχόλια:

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Το Πάσχα στη νεραΐδοχώρα ανεπανάληπτο! Τι ωραία να μαζευόμαστε όλοι μαζί! Να είσαι πάντα καλά a pink dreamer και να κανονίζεις τετοιες συναντήσεις!
Φιλιά
να περάσετε όμορφα!

lourdi lourdaki είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ Pink!!
ΗΡΘΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ!!..ΕΞΑΛΟΥ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!
ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ!!
ΣΕ ΦΙΛΩ!!!

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

Χριστος Ανεστη Ελενη μου!! πως με ειδες την ωρα που ελεγα το ποιημα μου ? χα χα !!!

Peter Papageorgiou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αlex... είπε...

Οι ιστοριες σου ειναι τοσο απολαυστικες!!!Μεινε οπως εισαι και η ευχη που σου δωσανε θα αντιστραφει!Χρονια πολλα!

Υ.Γ. Ημουν στον η/υ του αντρα μου και καταλαθος εγραψα σχολιο με τον λογαριασμο του και το διεγραψα!:{

λΕλένη είπε...

Γλυκιά νεραϊδομάγισσα!!! Είναι η πιο όμορφη πασχαλινή ιστορία που έχω διαβάσει ως τώρα!!! Μπράβο,μπράβο!!! Να 1000σεις αναρτήσεις και αναγνώστες με το καλό!!! Καλό Πάσχα να έχεις!!!!

ArtemisG είπε...

Υπέροχο το άρθρο σου! Χριστός Ανέστης και Καλό Πάσχα. Να έχεις μια υπέροχη μέρα.

mirsini's creations είπε...

Περασα τελειααααα !!! Η πιο ομορφη και χαρουμενη Πασχαλινη Νεραιδομαγισσογιορτη που εχω ζησει !!!
Καταπληκτικη εισαι !! Η καλυτερη Νεραιδοοικοδεσποινα που εχω γνωρισει !!!
Να εισαι παντα ετσι παραμυθενια, που θα εισαι σιγουρα δηλαδη ! Χρονια πολλα με υγεια και πολυ αγαπη γλυκεια μου pink dreamer ! Σε ευχαριστω παρα πολυ που μας βαζεις στον παραμυθενιο σου κοσμο ! Ειναι συγκινητικο να ειμαι κι εγω ηρωας ενος παραμυθιου κ' μαλιστα ξωτικια !!!!
Σου στελνω πολυ αγαπη με την σκεψη μου και πολλα ξωτικοφιλακια !! Να εισαι παντα καλα !!
:ο) ;ο>

mirsini's creations είπε...

Αχ! Ειμαι και ξεχασιαρα !! Ολες οι ζωγραφιες αυτης της καλλιτεχνιδος ειναι πανεμορφες !! Σε ευχαριστω για την πληροφορια ! Φιλακιαααααααα :ο)

Ρεβεκκα είπε...

τι ομορφα που περασα...ευχαριστω για το καλεσμα κ για το ομορφο ταξιδι....με ταξιδεψες για αλλη μια φορα...φιλια πολλα κ ανυπομονω για την επομενη γιορτη...φιλιααααααααααααααααααααααα...

Lefkothea είπε...

Χριστος Ανεστη......δεν εχω λογια να περιγραψω τι νιωθω καθε φορα που διαβαζω τις νεραιδοιστοριες σου....Ελενη εισαι καταπληκτικη...Παρολο που ειμαι σε διακοπες και ειπα πως δεν θα σχολιασω τιποτα μεχρι να επιστρεψω σπιτακι μου,,,,στην αναρτηση σου δεν κρατηθηκα...μα γινεται να μην την σχολιασω???Πραγματι νιωθω πολυ τυχερη που σε βρηκα εδω περα...Καλη ξεκουραση μετα απο τα φαγοποτια και θα τα πουμε στην επιστροφη..φιλια !!!

Unknown είπε...

I think that your own art surpasses anybody anywhere. I'd love to see a story like this with the whole body of art, yours. I did enjoy this mind you! You are a creative original Helen. Well will you please enter my name in for a chance to win and thanks! *hugs* Norma

NANTIA είπε...

Χριστός Ανέστη!!! Υπέροχη ανάρτηση Ελένη μου!!!
Πάντα ανάσταση στις καρδιές μας!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Kαλέ.. τι άνοστο σχόλιο άφησα??!! Ούτε για την φοβερή ιστορία είπα κάτι, ούτε για τις υπέροχες φωτογραφίες, μα και για την ομορφιά μου??!!Δεν ήξερα πως κρυβόταν τέτοια κούκλα μέσα στο νήμα μου!
(παίρνω τη φωτό για λίγες μέρες στο blog μου να με χορτάσω χα χα!)Φιλιά , την αγάπη μου και πάντα να γράφεις έτσι υπέροχα!

Katerina Galati είπε...

Ελένη μου Χριστός Ανέστη!!!
Με συγκίνησες!!!! Η ιστορία σου είναι υπέροχη, γλυκιά και γεμάτη αγάπη!!!
Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και τα μικρά σου ξωτικούλια, επίσης σύντομα να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου :)
Σε φιλώ

MaNTaRiNi είπε...

Χρόνια Πολλάααα, Χριστός Ανέστη!!! Εύχομαι να πέρασες όμορφα! Φιλιά Πολλά!

Ειρηνη Σ είπε...

καλη μου νεραιδενια τωρα που τα ματια μου ξεθολωσαν απο τα δακρυα συγκινησης που μου προκαλεσες θελω να σου πω οτι η νεραιδοιστορια σου μου αρεσε πολυ
μετα απο ενα τριημερο στην χωρα του ...νεροχυτη ηρθα κοντα σας να ξεκουραστω
ευχομαι και του χρονου ολη αυτη η ομορφη παρεα να ειναι και παλι εδω
να εισαι παντα καλα

Νατάσα είπε...

Γλυκειά μου Pink Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!!!!!
Πέρασα τέλεια στη γιορτή σου, είχε και καλό καιρό, γνώρισα και ένα σωρό νεράιδες, μάγους και ξωτικά και η χαρά όπως καταλαβαίνεις ήταν μεγάλη.
Πολλά φιλιά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλη μου Χρόνια Πολλά και ...τι υπέροχες εικόνες, τις κλέβω όλες για τοιχογραφίες!

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά ροζένια μου!!! Εγώ φέρνω την τάξη ε? χ αχ αχ υπέροχη η ιστορία σου!!! Σου εύχομαι να τα χιλιάσεις όλα και να μας χαρίζεις πάντα μαγικές αναρτήσεις που μας ταξιδεύουν και μας μαγεύουν!

Σε φιλώ

Ioanna K. είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ νεραιδίτσα μου! τι όμορφη ιστορία, με ακόμα πιο όμορφες εικόνες!!! δωράκι;;;;;;; ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω να κερδίσω κάτι από εσένα!!!!!!!!!!!!! οπότε φυσικά, παίρνω μέρος!!! ^^ φιλιά γεμάτα χρυσόσκονη :*****

SofiaSidi Arts and Creations είπε...

Τι ωραία νεραιδοιστορία....Κρίμα που την έχασα αυτη τη νεραϊδομάζωξη....
Μάλλον περάσατε όμοερφα!!! :)
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά κι ευτυχισμένα!!!

Magdalene B. είπε...

just perfect!kisses!

το χειρότεχνο είπε...

χρονια πολλα χριστος ανεστη με υγεια κ χαρα

Magda^_^ είπε...

Ωωωω τι ωραία που ήταν! Πέρασα τέλεια! να το ξανακάνουμε:))))
Πολλά φιλάαακια!
Χρόνια πολλά<3<3<3

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Όμορφο το γιορτάσι σου και το πιο γλυκό ήταν η συντροφιά των φίλων σου. Έξυπνο και πολύ χαριστωμένο. Φιλιά!

Λία είπε...

Χριστός Ανέστη!!!!!
Πήρα το δωράκι από το pay it forward!!! Μου άρεσε πολύ!

Eva είπε...

Χρόνια Πολλά! και του χρόνου!

Cat Pet είπε...

Όμορφη ιστορία!
Μόλις την διάβασα στην κόρη μου που τρελαίνεται για τις δημιουργίες σου!

mia maria είπε...

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία:)

Dorothy είπε...

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και καλά! Αγαπώ τα γαλάζια νεραϊδοπαπούτσια, κι ας είναι άβολα :)

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Φίλη Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!Είναι τόσο όμορφο να διαβάζει κανείς τις ιστορίες σου...Σ'ευχαριστώ που ήμουν κι εγώ μέρος μιας τόσο όμορφης και ξεχωριστής παρέας.Φιλιά!

Evita T. είπε...

Ti uperoxh istoria kai poso omorfa perasate! Zhleuw!

Xronia polla kai Xristos Anesth! Me agaph, ugeia kai polu fadasia!

εύα είπε...

έχεις ταλέντο στις νεραϊδοϊστορίες!!
χριστός ανέστη!!

Katerina είπε...

Χρόνια Πολλά νεραιδένια!
Χριστός Ανέστη!
Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και λαμπερη!
Φιλιά πολλά

eirini katsa είπε...

Χριστός Ανέστη Ελένη!!!!
Χρόνια πολλά,καλά και ευλογημένα!!!!
Καλά να περνάς!!!!
Φιλιάαα πολλάαα!!!!
:))

to alataki είπε...

Αχά! Έτσι λοιπόν, αξέχαστο θα μείνει αυτό το Πάσχα...
Και του χρόνου λοιπόν και θα φροντίσω να είμαι στη νεραϊδοχώρα και όχι στα βουνά και τα λαγκάδια που ροβόλησα φέτος...

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

Ανάσταση σε ό,τι σε περιορίζει!
Η γιορτή ήταν υπέροχη και το δάκρυ σου μαγικό, λυτρωτικό και τόσο πολύτιμο! Το μοιράζομαι!
Καλή μου φίλη, σ' ευχαριστώ για το κάλεσμα!!!
Υπέροχη ανάρτηση!!!

greekwitch είπε...

Τι ομορφο νεραιδενιο Πασχα! Πραγματικα υπεροχη μαγισσοιστοριουλα! Να εισαι καλα και παντα χαρουμενη και να σκορπιζεις παντα ετσι απλοχερα τη νεραιδομαγισσοσκονη σου σε ολον τον μπλογκοκοσμο!

marilise είπε...

40 τα νεαριδοκύματα τα πασχαλινά και γω εκεί αντάμα σαν την ΒΑΣΙΛΩΩΩΩΩ που όπου γάμος και χαρά εκεί αυτή κατσικομένη μαζί με την μπιρμπίλωωωωωωωω

τι λες τώρα θά λειπα , ακλή πρωτομαγιά κοριτσάκι

Ανώνυμος είπε...

aloha apinkdreamer.blogspot.com blogger found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://traffic-for-your-website.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic at this website http://traffic-for-your-website.com
To your success James