Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

4o ARTogether festival! και διαγωνισμοί με δώρα!


Από χτες και για δύο ακόμη μέρες μπορείτε να επισκέπτεστε το φεστιβάλ τέχνης ARTogether στον πολυχώρο six dogs στο Μοναστηράκι!
Εκθέσεις ζωγραφικής,γλυπτικής,κοσμήματος,συναυλίες,θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα σας περιμένουν να τα απολαύσετε!
Εγώ παίρνω μέρος με τον πίνακα μου "tenderness" αλλά δυστυχώς δε θα καταφέρω να είμαι εκεί! Περιμένω εντυπώσεις για όποιον το επισκεπτεί!


Eπίσης μη ξεχνάτε τον δημιουργικό μηνιαίο  διαγωνισμό μου καθώς και της Μαρίας εδώ!!!


5 σχόλια:

maya =^o^= είπε...

ως νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού σου ένα έχω να πω....τα κοσμήματά σου είναι παραμυθένια!!!!! :) καλή επιτυχία με το υπέροχο έργο σου,αναμφίβολα θα τους πάρει τα μυαλά!!!! :D

maya =^o^= είπε...

μόλις είδα πως αναφερόσουν στον δημιουργικό διαγωνισμό,όχι στους δικούς σου διαγωνισμούς..είδες;το κόσμημα σου μου πήρε το μυαλό..χεχεχεε!!!

mirsini's creations είπε...

Γεια σου Pink Dreamer!!! o)
Ωστε ετσι;!! Δεν το ηξερα οτι παιζει αυτο στο six dogs!! Eχθες το βραδυ πηγαν κατι φιλοι και μου ελεγαν να παω αλλα εμεινα εδω τελικα!!! Αν το ηξερα θα πηγαινα για να δω και τον παραμυθενιο σου πινακα απο κοντα!! Θα περασω αυριο αν μπορεσω!! Ετσι κι αλλιως το βραδυ δεν ξερω αν μπορεις να δεις τα εργα!!! Τελεια παντως που παιρνεις μερος!!! Κριμα που δεν θα εισαι εκει να σε γνωρισω!! Οσο για τον δημιουργικο μηνιαιο διαγωνισμο που διοργανωνεις, μακαρι να ειχα χρονο να παρω μερος αλλα δυστυχως με κυνηγαει ο χρονος και δεν ευκαιρω !!! Αλλα αργοτερα θα συμμετεχω σιγουρα!!!!!
Ευχομαι να εισαι καλα και να περνατε ομορφα!!!
Φιλακια πολλαααααααα!!!!!! :ο)))

Ειρηνη Σ είπε...

μπραβο που παίρνεις μερος αλλα κριμα που δεν θα εισαι εκει
οπως και να χει να εισαι καλα και να δημιουργεις

greekwitch είπε...

Απιστευτο! Ημουν εκει γιατι επαιζε ο ανδρας μου στο φεστιβαλ με την μπαντα του. Τι κριμα που δεν ειδα τον πινακα σου!