Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ταξιδιωτικά νέα, ενημέρωση για τον δημιουργικό διαγωνισμό Αυγούστου,κουπόνι έκπτωσης στο etsy και δωράκια στη γειτονιά!!!


Το ταξιδιάρικο ημερολόγιο της μπλογκοφιλίας ακόμη ταξιδεύει σαν...τρελό!!! Μόλις έφυγε από το σπιτάκι της αχτίδας και κατευθύνεται για το σπιτάκι της Ρεβέκκας!
Οι συμμετοχές έχουν κλείσει βέβαια αλλά σε λίγο καιρό πια όλοι θα μπορέσετε να το απολαύσετε,μιάς και μόνο 9 συμμετέχουσες έχουν απομείνει. Μέσα στις σελίδες του εδώ κι ένα χρόνο ακριβώς που ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα,έχουν αποτυπωθεί τα έργα και τα λόγια πάνω από 45 φίλων που γνωρίστηκαν εδώ...στην μπλογκόσφαιρα ή αλλιώς μπλογκογειτονιά!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες όσες συμμετείχατε και με εμπιστευτήκατε, σε αυτή την απόπειρα σύνδεσης και ένωσης μέσω ενός απλού τετραδίου!
Υπόσχομαι κι άλλες ονειρεμένες εκπλήξεις για το μέλλον...Αλλιώς πως θα δικαιολογήσω την ιδιότητα μου ως νεραιδομάγισσα και το όνομα μου ως Pink Dreamer;;;;
******************

Ο μηνιαίος δημιουργικός διαγωνισμός συνεχίζεται κι αυτό το μήνα με θέμα τη θάλασσα! Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ και ετοιμάστε κι αναρτήστε τα έργα σας μέχρι και τις 31 Αυγούστου! Όσοι δεν έχετε μπλογκ,μπορείτε να μου στείλετε τις δημιουργίες σας με μέιλ εδώ: eltsamp@windowslive.com

****************
H αγαπημένη μου φίλη Μάγια που μου έστειλε μία πανέμορφη νεράιδα (δείτε προηγούμενη ανάρτηση) κάνει την πρώτη της givaway χαρίζοντας 5 δώρα!!!
Επισκεφτείτε την!
******************
Στο etsy συνεχίζεται η έκπτωση 10% σε ότι πάρετε με τον κωδικό: PINKDREAM στο checkout!
Καλή συνέχεια στην εβδομάδα σας!!!

7 σχόλια:

SofiaSidi Arts and Creations είπε...

WOW!!!!! Είμαι η επόμενη!!!!! :))))
Απο την μια το περιμένω πως και πως και απο την άλλη φοβάμαι την έλλειψη έμπνευσης! Αυτό που περιμένω σίγουρα είναι να δω τις δημιουργίες όλων των κοριτσιών που προηγήθηκαν!

Katerina είπε...

Καλημερούδια νεραιδένια!!!
Τι όμορφα νέα είναι αυτά!
Ανυπομονώ να δω το ημερολόγιο τελειωμένο!!!!
Φιλιά πολλά!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Όλα όμορφα!!! Συγχαρητήρια για την φανταστική ιδέα του ταξιδιάρικου ημερολογίου!!! Φιλιά νεραΐδένια μου!

maya =^o^= είπε...

καλή μου νεράιδα χίλια ευχαριστώ για όλα τα καλά που λες για μένα!!! είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα και που ταξιδεύω στον παραμυθένιο κόσμο σου!!!έχεις και τόσο όμορφες ιδέες...το ταξιδιάρικο ημερολόγιο μπορεί να περάσει και απο εμένα;; θα το ήθελα πολύ.... :)

maya =^o^= είπε...

ωωωωωωω είμαι πολύ ερωτευμένη!!! είπες πως οι συμμετοχές έκλεισαν κι εγώ σου ζητάω συμμετοχή....χαχαχαχαχα!!!δεν πειράζει ίσως λάβω μέρος την επόμενη φορά που θα σκαρφιστείς μια ακόμη υπέροχη ιδέα!!!!! ;) φιλάκια πολλά!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!
ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ;;;;;;;
ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ !!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Aν ξανακάνει κύκλο ..είμαι μέσα!!!
φιλιά!