Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Handmade Art Party & Bazaar 1 by a Pink Dreamer!

Η πρώτη μου έκθεση/πάρτυ/μπαζάρ έγινε με μεγάλη επιτυχία! Μαζί είχα και πολύτιμη συνεργασία της φίλης Kalli! Τα λόγια είναι περιττά γι'αυτό αφήνω τις φωτογραφίες -όσες θυμήθηκα να τραβήξω μέσα στον πανικό - να μιλήσουν από μόνες τους! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!
(η κυρία με την αεράτη πόζα είναι η μαμά μου (πείτε καλά λόγια) και το μικρό διαολάκι ο μαθητευόμενος μου μάγος που για τις ανάγκες της περίστασης εκτέλεσε χρέη φοροεισπράκτορα!!!χαχαχα!!!!)













Happy creating in my Fairyland....always!

20 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Παρα πολύ όμορφα πραγματα είχες στην έκθεσή σου ..και απο ότι φαίνεται είχε κόσμο...αυτό θέλουν οι δημιουργοί...να εκτιμά ο κόσμος την δουλειά τους και να την αναγνωρίζει!!!και νομίζω ότι αυτό το είχες!!!!η μαμά σου ..κούκλα..και δεν με πλήρωσες να το πώ!χι..χι..και ο μικρός όμως κλέβει την παράσταη!!!! και σε άλλες εκθέσεις με το καλό!!!! φιλακια

maya =^o^= είπε...

αχχχχ τέλεια όλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξετρελάθηκα!!!!!!!!!!!!!!!τι ωραίες φωτογραφίες!!!!!πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί!!!!θα χάζευα με τις ώρες!!πάντα τέτοια καλή μου νεραϊδοφιλενάδα!!!!οι δημιουργίες σου είναι ονειρεμένες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο μικρός σου είναι κουκλάκι!!!!!!!!!!!κι εσύ είσαι κουκλάρα!!και η μαμά όμορφη!!!!!φτου σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Πως να μην έχει επιτυχία με τόσες ομορφιές που ετοίμασες?! Πάντα τέτοια! Τι να πω για την μαμά! Νεραΐδένια σαν την κόρη!! Ο μαθητευόμενός σου όμως είναι όλα τα λεφτά!!!!

Mania είπε...

Νεραιδένιες οι νεραιδοχειροποίητες κατασκευές σου!! Μπράβο σου!! Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και να εχετε καλές γιορτές!!

Αγγελικη Ν είπε...

Νεραϊδο-οικογένεια! Μαμά, κόρη και γιος ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο! Μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε! Όσο για τις κατασκευές σου πολύ ιδιαίτερες όπως πάντα! Μπράβο!!!

eleni είπε...

Τι υπέροχες δημιουργίες,πραγματικά νεραϊδένιες!
Και οι τρεις πολύ όμορφοι-μοιάζεις στη μανούλα;
Φιλιά!

Maria Villioti είπε...

Μπράβο!Μακάρι να μπορούσα να έρθω να σε γνωρίσω από κοντά και να θαυμάσω τις δημιουργίες σου!!!Πάντα τέτοια!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Νεραϊδούλες σε παράταξη βλέπω!! Τί όμορφα!! Και οι βοηθοί σου οι καλύτεροι, ε; Πολλά φιλιά και πάντα τέτοια!!

Ρένα είπε...

Υπέροχες φωτογραφίες !!!Υπέροχες δημιουργίες!!!Και χαίρομαι ειλικρινά που είχες τόσο κόσμο στην έκθεσή σου!!!!Τι καλύτερο για ένα δημιουργό!!!!Η μαμά σου κούκλα!!!Κι ο βοηθός σου φίνος!!Φιλιά πολλά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Από ότι βλέπω το bazaar σου είχε τεράστια επιτυχία!Σου εύχομαι να είναι πάντα έτσι και να δημιουργείς όλα αυτά τα όμορφο πράγματα για πάντα!:)

Aliki είπε...

Μπράβο σου, όλα φαίνονται υπέροχα!ζηλεύουμε λίγο που δεν μπορούσαμε να είμαστε και εμείς εκεί αλλά έχω την goddess σου στο γραφείο μου και παρηγορούμαι...πάντα τέτοιες επιτυχίες και ωραίες στιγμές!Χρόνια Πολλά!

Pitsina είπε...

Τέλεια όοοολαααα.Γειά στα χέρια σου νεραϊδουλα μας!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

συγχαρητηρια και παντα να εχεις επιτυχιες.Τελειος ο μικρος σου!!!!!

Maria είπε...

Εύχομαι μόνο και πάντα επιτυχίες!!!!τα έργα σου πολύ όμορφα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φανταστικά πράγματα..μακάρι να ήμουνα εκεί..Η μαμά σου είπες;..Ε! φαντάζομαι τη κόρη..όπως έλεγε και η..γιαγιά μου..κοίτα ούγια για να πάρεις πανί!

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Σε "ακούω" πολύ ενθουσιασμένη και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!!
Συγχαρητήρια για την έκθεση,φανταστική και τρομερή όπως οι δημιουργίες που φτιάχνεις!!!!!!
Η μαμά μια κούκλα,εσύ κουκλάρα αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω μια μικρή αδυναμία στον μικρό μαθητευόμενο μάγο!!!!!!!!!!!!!!
Σε νεραϊδοφιλώ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι υπέροχα πράγματα!!! Μπράβο σου και πάντα επιτυχίες!!! Θα συμφωνήσω πως το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, μα αυτό το πονηρό χαμόγελο του μικρού κλέβει όλη την παράσταση!!! Πολλά φιλιά!!!

Fanypap είπε...

Αχ!!!Αυτή η κούκλα σε φούξια φόντο παραμυθένιο...είσαι εσύ;;!!!Πανέμορφη!!!Όπως και όλο το bazaar!!!δεν ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις!!!φιλάκια!!

Ξένια είπε...

Ουάου, φαινέται πως ήταν πολύ όμορφα και μαγικά :)
Να εύχηθώ και είς άλλα με υγεία!!!

Onirokosmos είπε...

Σου εύχομαι πολλές-πολλές επιτυχημένες εκθέσεις ακόμα, στο μέλλον και...αμέτρητες δημιουργίες!!!! Το αξίζεις άλλωστε, γιατί φτιάχνεις πανέμορφα, μαγικά και νεραϊδένια πραγματάκια!!!!!! Κουκλάκι ο μάγος σου!!!