Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Περί θαυμάτων και...Free your inspiration-Δημιουργικός διαγωνισμός Απριλίου


  Καλό μήνα~! Πριν περάσω στο θέμα του μηνιαίου μου διαγωνισμού νιώθω την ανάγκη να γράψω για κάτι που συνέβη  πρόσφατα. Δεν επρόκειτο ποτέ μα ποτέ να μιλήσω γι'αυτό αλλά ένα απροσδόκητο μήνυμα χτες κι ενώ είχα ήδη βρει το θέμα του διαγωνισμού τα άλλαξε όλα!
Χτες λοιπόν βρήκα ένα μήνυμα ηλ.ταχυδρομείου να με περιμένει . Ήταν από μία φίλη εδώ της μπλογκογειτονιάς μας,με την οποία γνωριζόμαστε-έστω διαδικτυακά εδώ και 2 χρόνια-και η οποία λόγω κάποιων σοβαρών προβλημάτων βρίσκεται σε απόγνωση,ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον. Έστω και με ηλ.μήνυμα!
Η απάντηση μου αμέσως στο μήνυμα της φάνηκε να την ηρέμησε αρκετά...
Νομίζω όμως πως στην ουσία αυτό που την ηρέμησε δεν ήταν τα λόγια που της έγραψα αλλά απλά και μόνο η παρουσία μου εκεί,στην άλλη άκρη της γραμμής...Η συναίσθηση πως εκείνη τη στιγμή δεν ήταν μόνη...
Εκείνη λοιπόν τη στιγμή, αναλογίστηκα τα θαύματα και αυτό που συνέβη σε μένα λίγο καιρό πριν...
Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δυο θαύματα μου συνέβησαν λίγο καιρό πριν..
Και τα δυο όμως είχαν ένα κοινό στοιχείο...Το στοιχείο της αληθινής φιλίας και πάνω από όλα της εμπιστοσύνης!
Λίγο καιρό λοιπόν πριν,ήμουν κι εγώ σε απόγνωση...(ναι ακόμη και οι νεραιδομάγισσες το παθαίνουν αυτό).
Σε ανύποπτη λοιπόν στιγμή βρέθηκαν δυο άγνωστες παντελώς γυναίκες-Άνθρωποι να με βοηθήσουν...Κοπέλες που γνώρισα από εδώ...Από το ίντερνετ γενικότερα.
Γιατί πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια εκείνες τις στιγμές...
Το τραγικό και θλιβερό (ίσως και αστείο) είναι πως κανείς άλλος,ούτε φίλος ούτε συγγενής δεν ήταν πρόθυμος ή διαθέσιμος να με βοηθήσει...έστω να με ακούσει..
Και όμως,θαύματα γίνονται,έτσι ξαφνικά! Χωρίς να το περιμένεις,χωρίς να το επιδιώκεις...
Ακόμη και απο ανθρώπους που ποτέ μα ποτέ δεν έχεις συναντήσει προσωπικά...αλλά που είναι μέσα στην καρδιά σου με τρόπο μαγικό...και αληθινό!
Το ευχαριστώ λοιπόν δεν είναι αρκετό για αυτές τις 2 γυναίκες αφού ειδικά η μία δεν καταλαβαίνει λέξη ελληνικά....
 Ζητώ συγνώμη για τη μακροσκελή ανάρτηση μου και ίσως ακαταλαβίστικα γραφόμενα μου και προτείνω ως θέμα του διαγωνισμού τις πεταλούδες που και οι 2 φίλες μου τόσο αγαπούν,για να πω έστω έμπρακτα το ευχαριστώ στην Μάγια και την Eriko!
**********************
Το θέμα μας αυτόν λοιπόν το μήνα είναι οι πεταλούδες! Αυτά τα μικρά,πολύχρωμα,φτερωτά πλασματάκια που ομορφαίνουν ακόμη πιο πολύ τη φύση!


Μπορείτε φυσικά όπως πάντα να συμμετέχετε με κάθε είδους δημιουργία!

Ζωγραφιά,κάρτα,σχέδιο,σελίδα ημερολογίου,χειροτεχνία,scrapbooking,κολάζ,κόσμημα,ραπτική,πλέξιμο,μαγειρική,διήγημα,ποίημα,video,
φωτογραφία,ή και ότι άλλο σκαρφιστείτε! Οι επιλογές είναι αμέτρητες!!!!
Mπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και τις 30/4

Η νικήτρια ή νικητής θα κερδίσει μία μεγάλη ξύλινη mixed media πεταλούδα από το etsy!





Αφήστε λοιπόν το σχόλιο σας που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας και όταν θα έχετε ετοιμάσει και ανεβάσει την σχετική σας ανάρτηση, αφήστε ξανά ένα σχόλιο εδώ με το λινκ της! Όσοι δεν έχετε μπλογκ,μπορείτε να συμμετέχετε αφού μου στείλετε τις δημιουργίες σας στο: eltsamp@windowslive.com ώστε τέλος του μήνα να τις δημοσιεύσω μαζί με όλες τις άλλες!
Αφεθείτε λοιπόν, παραμερίστε έστω και για λίγο τα όποια προβλήματα και...ελευθερώστε την έμπνευση σας!!!!!


Και μη ξεχνάτε....τα αληθινά θαύματα είναι εδώ,δίπλα σας!!!

65 σχόλια:

Παναγιώτα είπε...

Καλημέρα!!!!!!!!!
Στις ημέρες που ζούμε, που συνέχεια χάνεται η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και αρχίζεις να παίρνεις την κάτω βόλτα συναισθηματικά και ψυχικά, γίνεται κάτι μαγικό δεν ξέρω με ποιον τρόπο, που σου λέει "δεν έχεις δίκιο". Πάντα υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλείο ψυχής, έτοιμοι να προσφέρουν απλόχερα, αυτό που έχουν στην καρδιά τους,έτσι είναι γεννημένοι, έστω και άν είναι άγνωστοι, έστω και αν δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, πόσο συγκινητικό είναι αυτό; Να παίρνεις δύναμη από έναν άνθρωπο που δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα!!!
Το μεγαλείο του να είσαι άνθρωπος!
Η ζωή μου έχει διδάξει, ότι, πάντα για κάθε έναν από εμάς, υπάρχει και ένας άλλος, που θα μας στηρίξει και θα μας βοηθήσει να μην πέσουμε,θα μας σηκώσει και θα μας πει λίγα λόγια με αγάπη, βγαλμένα από το "είναι" του!

ΥΣ
Επειδή είχα πέσει λίγο συναισθηματικά και είχα παρατήσει την μπλοκογειτονιά μας με συνέπεια να χάσω πολλά από τα δρώμενα, θα πάρω κι εγώ μέρος στο διαγωνισμό πρώτη φορά.
Με πολύ αγάπη
Παναγιώτα

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ!!!!!!!!
ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!!!
ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ.
ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Pitsina είπε...

Καλημέρα Ελενάκι μου.Μολις διάβασα την συγκινητική σου ανάρτηση...ε...δεν γινόταν να μην ανταποκριθώ. Επειδή το θέμα αυτό μας ευαισθητοποιεί όλους...με κάποιο τρόπο...σκέφτηκα να κάνω την παρουσίαση μιας παλιότερης ανάρτησης μου...έτσι για καλωσόρισμα στον ωραίο σου διαγωνισμό. Πιστεύω οτι αυτά που θα δεις έχουν σχέση με το θέμα σου.Σε φιλώ...και ίσως ξαναπεράσω και με κάτι ακόμα... Τώρα πήρα φόρα...
Δες στο http://pitsina-crafts.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html
Είναι ο τρόπος που ''διδάσκω ''στα πιτσιρίκια μου την αισιοδοξία!!!!

marilise είπε...

Πόσο σε αγαπώ ονειρομαγισουλα μου πόσο χαιρομαι που συμβαδιζουμε σε τούτο το καλντερίμι πεταλούδες τι όμορφο

maya =^o^= είπε...

Αγαπημένη μου νεραϊδοφιλενάδα χαίρομαι τόσο πολύύύύύύύ που σε γνωρίζω γιατί εκτός απο νεραϊδα είσαι και ένας υπέροχος άνθρωπος!!!Κι εσύ με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ στις δεκάδες απορίες που έχω ηλεκτρονικής φύσεως και όχι μόνο και ενώ είσαι πολυάσχολη πάντα βρίσκεις χρόνο για μένα..μου αρέσει πολύ που μιλάμε..δεν νομίζω να έχω μιλήσει με άλλο άτομο τόσο πολύ στο facebook...θα μας κάνουν φραγή καμιά μέρα...χαχαχχα.....!!!!!!!! :O))
Θαυμάζω και αγαπώ τόσο πολύ τις δημιουργίες σου που με ξετρέλαναν απο την 1η στιγμή..ποιός να το φανταζόταν πως θα γινόμουν φίλη με τη δημιουργό τους..είμαι πολύ χαρούμενη για την φιλία μας apinkdreamer μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια και τις συμβουλές σου...είναι πολύτιμες!!Σε ευχαριστώ για τα μυστικά που μοιράζεσαι μαζί μου!!Σε ευχαριστώ που είσαι μια υπέροχη παρέα!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για την τιμή που μου έκανες κι έγραψες όλα αυτά και για μένα..είναι λόγια καρδιάς....<3<3<3<3
Το θέμα του διαγωνισμού είναι φανταστικό και παραμυθένιο σαν τις δημιουργίες σου και το υπέροχο δώρο που πάλι χαρίζεις....μας έχεις καλομάθει το ξέρεις;

Σου αφιερώνω έναν στίχο που ξέρω πως κι εσένα είναι απο τους αγαπημένους σου...!!!!

<>

Queen"The Show must go on" Mε την εκπληκτική φωνή του Freddie Mercury.

Πάρα πολλά γατοφιλάκια και γατοαγκαλίτσες... =^.^= <3<3<3<3<3

maya =^o^= είπε...

"My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends
The show must go on "

el.mar είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Ελένη μου!!!
Έχουμε γνωρίσει ανθρώπους εδω μέσα (που προσωπικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο μέσα απο το ίντερνετ) που είναι μακριά μας σε απόσταση αλλά και τόσο 'κοντά' μας ταυτόχρονα...μη σου πω πιο κοντά και απο τους φίλους μας...Θα συμμετέχω κι εγώ στο διαγωνισμό σου...και μ'αρέσουν πολύ οι πεταλούδες!!!Πολλά φιλιά!!!!!!

SPYRIDOULA είπε...

Καλημέρα!Πολύ συγκινητικά τα λόγια σου!Η δική μου εμπειρία μου έχει δείξει οτι θαύματα γίνονται συνεχώς και με τον πιο απρόσμενο τρόπο ειδικά όταν τα έχουμε πραγματικά ανάγκη!Είτε μέσα απο ανθρώπους που εμφανίζονται στη ζωή μας και μας βοηθούν είτε μέσα απο καταστάσεις που δημιουργούνται ξαφνικά!
Στο διαγωνισμό σου σίγουρα θα πάρω μέρος το θέμα του είναι υπέροχο!Να έχεις μια καλή συνέχεια!

Mika είπε...

Η κατάθεση σου ήταν πολύ συγκινητική...Πραγματι συμβαινουν αυτά τα θαυματα και εχουν συμβει σε ολους εμας που εχουμε ανοιχτη καρδιά για να τα δεχτούμε!
Οι πεταλούδες μου αρέσουν και θα προσπαθήσω να πάρω μέρος.
Φιλιά

Ειρήνη είπε...

Κι εγώ θα πάρω μέρος!!!!!!Φιλιά!!!!

Δέσποινα είπε...

Τέλειο θέμα!Αύριο κιόλας θα γεμίσω το μπλογκ μου πεταλουδοκατασκευές για να πάρω μέρος στο διαγωνισμό σου! Θαύματα γίνονται και χαίρονται που το πιστεύουμε!

Heaven Creations είπε...

Τελικα ναι...θαυματα γινονται καθημερινα και μαλιστα καποια απ΄αυτα δεν τα λαμβανουμε καν σα θαυματα!!!
Για μενα -μιας και διαβαζω ενα βιβλιο αυτη την περιοδο που αναφαρεται στα καθημερινα θαυματα- επρεπε/ηθελα να με διαβεβαιωσει καποιος πως ολα αυτα που διαβαζω δεν ειναι παραμονο αληθινα...Και αυτη την επιβεβαιωση μου την εδωσες εσυ σημερα μικρη μου νεραϊδουλα!!!!
Ευχαριστω!!!
Σε φιλω...καλο σου βραδυ!!!!

Υ.Γ. Συντομα θα ειναι ετοιμη και η δικη μου αναρτηση για το διαγωνισμο σου!!!!

NANTIA είπε...

Πραγματικά είναι μαγική η επαφή που έχουμε μεταξύ μας! Κι ας είμαστε τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο!
Α, νομίζω αυτό το μήνα θα καταφέρω να πάρω μέρος με πεταλουδίτσα στο διαγωνισμό σου Ελένη μου! Καιρό τώρα θέλω!!!

Τα φιλιά μου!

Φιλία είπε...

Ποτέ δεν το φαντάστηκα πως μέσα απ' το διαδίκτυο δημιουργούνται τέτοιες φιλίες!!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και νιώθω "γεμάτη" που βρίσκομαι κι' εγώ κοντά σας και ξέρω πως όταν έχω ανάγκη κάποια αγκαλιά. θα μου τη "στείλετε" ευχαρίστως! Κι' εγώ μέσα για την πεταλούδα!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά

Fanypap είπε...

Φυσικά και είμαι έτοιμη για τον διαγωνισμό σου , οι πεταλούδες είναι αγαπημένο μου θέμα!!!Θα σου τις αναρτήσω και θα σε ειδοποιήσω!!!φιλάκια γλυκούλα Νεαραϊδομαγισσούλα, και ευχαριστούμε πολύ!!!

Onirokosmos είπε...

Ναι, μικρά θαύματα γίνονται καθημερινά γύρω μας, δίπλα μας, μέσα μας κι ας μην τα αναγνωρίζουμε ως τέτοια! Φυσικά και θα πάρω μέρος στο διαγωνισμό σου...το θέμα σου-για μια ακόμη φορά- είναι υπέροχο! Σου έχω ένα βραβείο που σε περιμένει στο blog μου. Να είσαι πάντα γερή και δυνατή..κι όλα τ΄άλλα γίνονται! Καλημέρα και πολλά...μαγικά φιλιά!

Μαρία είπε...

Τέλειο θέμα ..ανοιξιάτικο ..δηλώνω συμμετοχή ..φιλιά

Ελένη Φλογερά είπε...

Είμαι καινούργια στην μπλοκογειτονιά.
Με χαρά βλέπω ότι όλες έχετε μια γλυκιά κουβέντα
για όλους.
Μου άρεσαν πολύ τα λόγια καρδιάς που έγραψες.
Εκείνο που θέλω να πω εγώ είναι πως αν και
περνάμε άσχημα όλοι αυτή την περίοδο, πρέπει να
αντισταθούμε και να μην αφήσουμε κανέναν
να μας οδηγήσει σε ψυχική καταστροφή.
Άλλωστε το θέμα του διαγωνισμού σου,
που πολύ μου αρέσει, η πεταλούδα συμβολίζει την ΕΛΠΙΔΑ,
ελπίδα για κάτι
καλύτερο συμπληρώνω εγώ.
Με χαρά θα λάβω μέρος στο διαγωνισμό.

vailie είπε...

καλησπερααα!!!Ε, μα ειπα κι εγω...τι θα ηταν το θεμα? Ανοιξη γαρ!
Κι εγω θα λαβω μερος και αυτη τη φορα!
κι ελπιζω να θυμηθω να σου αφησω και το λινκ της σχετ.αναρτησης!μην την παθω παλι!!! Η ανηκουστη...χαχαχα!!!
Φιλια !
υ.γ:πολυ ομορφα αυτα που εγραψες για την Ερικο και τη Μαγια. Εισαι πολυ τρυφερη μεσα σου...
Φιλια ξανα!!!

peggy είπε...

πολύ συγκινητική η ανάρτηση σου...έχεις δίκιο...μας ενώνουν πολλα εδώ σε αυτη τη γειτονιά...θα επιστρέψω με πεταλουδίτσα!!σε φιλώ!!

mirsini's creations είπε...

Νεραιδομαγισσούλα είσαι απίστευτη !!!! Κι εγώ συγκινήθηκα με την υπέροχη ανάρτησή σου και μου έχει συμβεί το ίδιο εδώ μέσα....και τώρα μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο....μαγικά πράγματα συμβαίνουν συχνά εδώ μέσα και ούτε που το περίμενα κι εγώ !!!! Πώ πώωω..το θέμα του διαγωνισμού είναι καταπληκτικόοο!!!! Εννοείται πώς θα προσπαθήσω να πάρω μέρος !!!!!!
Φιλάκια πολλά Ρόζ Ονειρεύτρια !!! :ο)))

debbgoud είπε...

καλό είναι που ακόμα οι άνθρωποι νοιάζονται!!!!
σου στέλνω την στμμετοχή μου!
καλό Πάσχα!!!

debbgoud είπε...

http://debbs-jewelry.blogspot.com

Χρυσούλα είπε...

Apinkdreamer μας συγκίνησες....
Το θέμα του διαγωνισμού υπέροχο!!
Εννοείται ότι θα πάρω μέρος..
Να περνάς όμορφα!

giota είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ. ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ……ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

giota είπε...

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ .... ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΩΧΗ ΜΟΥ.
http://giota-agiografies.blogspot.com

Pyroessa είπε...

καλημέρα, δεν τα είπες μόνο ωραία τα έγραψες και πάρα πολύ ωραία! Πάντως έχω να σου πω περί συγγενών και φίλων ότι η αδιαφορία για την ψυχολογία μου τουλάχιστον είναι καλύτερη από τη διπροσωπία. Υπάρχουν ευτυχώς ακόμη άνθρωποι και μπορούν να αναπτυχθούν πολύ όμορφες σχέσεις μεταξύ αγνώστων. Μετά από "μελέτη" κατάληξα στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα από κάποιον που σε γνωρίζει, συνήθως γιατί οι συμβουλές τους είναι πιο αντικειμενικές, αλλά και γιατί αν ασχοληθεί μαζί σου είναι από πραγματικό ενδιαφέρον!
Φιλιά πολλά και καλό Πάσχα σε όλες μας

Η Συμμετοχή μου
http://pyroessa.blogspot.com/2012/04/pink-dreamer.html

SPYRIDOULA είπε...

Η συμμετοχή μου στο διαγωνισμό βρίσκεται εδώ
http://handmade-by-spyridoula.blogspot.com/2012/04/fimo.html
Καλή συνέχεια!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλημερα καλη μεγαλη εβδομαδα...σε βρηκα απο το μπλοκ της σπυριδουλας, η οποια συμμετεχει στο διαγωνισμο σου... πρωτη φοφρα επισκεπτομαι το μπλοκακι σας ακι πρωτη φορα σας γραφω..


με συγκινησε η αναρτηση σας...την διαβασα ολη.. καταλαβα οτι ειστε ενα ευαισθητο ατομο...

συγνωμη για το θαρρος που παιρνω, αλλα να σας ενημερωσω οτι και γω αυτο το μηνα διεξαγω τον πρωτο διαγωνισμο του μπλοκ μου...

δε σας υποχρεωνω για να λαβετε μερος ή οτι αλλο απλα ενημερωτικα το λεω επειδη το θεμα του διαγωνισμου μας ειναι το ιδιο... :)

φιλακια...θα σας ξαναεπισκεφτω.

καλη μεγαλη εβδομαδα με οδηγο στη ζωη μας τα παθη του χριστουλη μας και την ανασταση του

υγ-ζητω συγνωμη για το μακροσκελες σχολιο

δύο νησιά είπε...

Νεραϊδούλα, καλημέρα. Εννοείται ότι θα πάρω κι εγώ μέρος στο διαγωνισμό σου. Ελπίζω η ζωή να κυλάει καλύτερα τώρα. Να είσαι καλά. Καλό Πάσχα,
Διονυσία

Stella's Κουζινομπερδέματα είπε...

Πολύ όμορφος ο μαγικός, ονειρικός και ονειρεμένος κόσμος σου Pink Dreamer.
Σε γνώρισα μέσω της Σπυριδούλας αλλά είμαι του μαγειρικού ρεπερτορίου.
Όχι οτι δεν ονειρεύομαι στα ροζ αλλά..
Μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου για την φιλιά που ξεπετάγεται από εκεί που δεν την περιμένεις.
Και ναι, θέλω και εγώ να πιστεύω ακόμα στα θαύματα.
Σε ευχαριστώ.

Aspa είπε...

Με συγκίνησες φοβεερά σήμερα... Αυτό το θαύμα των άγνωστων φίλων με συνεπαίρνει στην γειτονιά...που όλοι πιστεύω ότι το έχουμε ζήσει...εμένα προσωπικά μου επαληθεύει την πίστη μου στον άνθρωπο..στην φιλία...στην επικοινωνία!!! Με γεύση της χαράς και της συγκίνησης από την ανάρτησή σου φεύγω από το σπιτάκι σου παραδίδοντάς σου και την συμμετοχή μου...http://aspa-katathesipsixis.blogspot.com/2012/04/blog-post_10.html

Veronica M είπε...

Καλησπέρα!! Πρώτη φορά στο blog σου Έλενα, ανακάλυψα το διαγωνισμό χάρη στην Πυρόεσσα και μιας κι έχω κάνει αρκετές πεταλουδίτσες φέτος λέω να συμμετέχω στο διαγωνισμό σου!!

Καλή επιτυχία σε όλους και αστείρευτη δημιουργικότητα!

Η συμμετοχή μου είναι εδω

http://vmdesignblogg.blogspot.com/2012/04/blog-post_10.html

giota είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.

maya =^o^= είπε...

γλυκιά μου νεραϊδοφιλενάδα διάλεξε όποια πεταλουδένια φωτογραφία θέλεις απο αυτή την ανάρτησηhttp://mayasfairytale.blogspot.com/2012/04/my-soul-is-painted-like-wings-of.html για να πάρω κι εγώ μέρος στον τρυφερο διαγωνισμό σου.... <3<3<3<3<3<3<3

Giota Exairetico είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μαζί μας όλες αυτές τις συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές που βίωσες, με όλα αυτά που συνέβησαν! Η τελευταία φράση ( του άρθρου) πιστεύω ότι τα λέει όλα, κρύβει πολλές και μεγάλες αλήθειες!!!Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι πρέπει να κοιτάμε με τα μάτια της ψυχής και να έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας, για να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς και τα θαύματα που έχουμε δίπλα μας!
Επίσης θα ήθελα να πάρω μέρος στο υπέροχο διαγωνισμό σου! Λατρεύω τις πεταλούδες!!! Θα επανέλθω με το link της ανάρτησης μου!!!

Madlen είπε...

Καλημέρα Ροζ Νεραιδούλα!!
Έφτιαξα μια κατασκευούλα για τον
διαγωνισμό σου γιατί μου αρέσει να διαβάζω το όμορφο blogάκι σου και φυσικά μου αρέσουν οι πεταλούδες!
Ανάρτηση δεν πρόλαβα να κάνω ακόμα
οπότε σου στέλνω μέιλ.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχεις!!

Gianna Christodoulopoulou είπε...

Μαγισσούλα καλημέρα και χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!!
Πέρνα εάν μπορείς από το μπλοκ μου σου έχω πεταλουδίτσα!!!

Μαρία είπε...

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά ...
Εδώ είναι η δική μου συμμετοχή
http://gunaikeies-upotheseis.blogspot.com/2012/04/if-i-were-butterfly.html
Φιλάκια πολλά

Marie-Anne είπε...

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά !
Πολύ συγκινητική η ανάρτησή σου. Σου στέλνω κι εγώ την δική μου συμμετοχή
http://latelierdemarieanne.blogspot.com/2012/04/blog-post_18.html
Φιλάκια !

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Η πεταλουδίτσα μου είναι έτοιμη και περιμένει να έρθει στο πάρτυ σου.
http://stamonopatiatisfantasias.blogspot.com/.
Φιλάκια!

Faidra είπε...

Καλησπερα χρονια πολλα
δηλωνω και εγω συμμετοχη
πολλα φιλια

Giota Exairetico είπε...

Καλημέρα Νεραϊδούλα!!!Έτοιμο το κολιέ με την fimo πεταλούδα για τον διαγωνισμό, σου στέλνω και την σχετική ανάρτηση :) http://exairetico.blogspot.com/2012/04/neck043-fimo.html?showComment=1334898330316#c773838621860928232
Ελπίζω να σου αρέσει!Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη μέρα!!!

mary's crafts είπε...

Γλυκια μου νεραιδουλα,εχεις απολυτο δικιο! Οι πιο κοντινοι σου ανθρωποι μπορει να βρισκονται στον κοσμο τους, κι αυτοι που ειναι μακρια κι ας μην τους γνωριζουμε να ειναι και αυτοι που θα μας στηριξουν σε καποια δυσκολη στιγμη!
Μολις πριν λιγο πηρα χαμπαρι για τον διαγωνισμο σου, βλεποντας την αναρτηση της Μαντρινας!!!!!
Ε, δεν θα το πιστεψεις, το πρωι εκανα αναρτηση την πολυχρωμη πεταλουσα μου με την τεχνικη string art!!!
Ετσι λοιπον περνω μερος κι εγω στον διαγωνισμο σου μ'αυτην!
http://craftsm.blogspot.com/2012/04/string-art.html
Φιλακια πολλα, γλυκια μου!!!!

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Σε λίγο θα σου στείλω και εγώ την δημιουργία μου :)

Δέσποινα είπε...

Έλειπα τόσο καιρό κι ακόμα οι πεταλούδες που σου υποσχέθηκα δεν πέταξαν!Ελπίζω να προλάβω να τις ανεβάσω!
Καλή βδομάδα!

giasmin είπε...

ΝΕΡΑΙΔΕΝΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΝΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ
http://giasminblogspotcom.blogspot.com/
ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΥΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ειρηνη Σ είπε...

Χριστος Ανεστη νεραιδενια μου φιλη
αυτην την φορα προφθασα να παρω μερος στον διαγωνισμο σου
η αναρτηση ειναι εδω http://dimiourgiespsihis.blogspot.com/2012/04/pink-dreamer.html
σευχαριστω για την ευκαιρια που μου δεινεις να ασχοληθω με κατι που τοσο πολυ μου αρεσει
φιλια

stavroula m είπε...

Χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη El!!!!!
Δεν έχω πάρει ποτέ μέρος σε διαγωνισμό αλλά αυτή τη φορά το σκέπτομαι αφού το θέμα είναι τόσο όμορφο και πολυαγαπημένο!!!!!! καλό απόγευμα!!!!!

Ελένη Αλεξανδρίδου είπε...

Χρόνια πολλά!Πολύ ωραίο το θέμα του διαγωνισμού!!!!!!!Να και η δική μου συμμετοχή http://orekshgiadhmiourgia.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

Vivika είπε...

http://thewanderingdeer.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html
Ελα να πάρεις και τη δική μου πεταλουδίτσα!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Poζονειροπόλα μαγισσούλα
είναι όμορφο και ελπιδοφόρο να συμβαίνουν αναπάντεχα θαύματα , και υπέροχο συνάμα !!!!
Και είναι επίσης όμορφο που τα μοιράζεσαι μαζί μας !!
Το θέμα μου άρεσε και η πεταλουδοανάρτηση με την οποία συμμετέχω , είναι εδώ :
http://www.voltastoneiro.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html

Διάλεξε όποια ζωγραφιά με πεταλούδα σ΄αρέσει περισσότερο !!

Σαμιώτικους χαιρετισμούς με πολύχρωμες πεταλούδες

stavroula m είπε...

Ελένη δύο κατασκευές με αλουμίνιο και σύρμα για τον διαγωνισμό σου.Διάλεξε όποια θέλεις. Η ανάρτηση είναι εδώ.....http://www.stavroulam.blogspot.com/2012/04/pink-dreamer.html Καλή εβδομάδα...καλό απόγευμα!!!!!!!

vailie είπε...

http://vailie-in-escapeland.blogspot.com/2012/04/2.html

Μαντεψε τι περιλαμβανει αυτο το λινκ της αναρτησης που σου εστειλα!!!!
Φρεσκο πραγμα! Μολις αναρτηθηκαν πεταλουδιτσεεεεεες.....
Τρεχα να τις παραλαβεις!

Μπορω να κανω κι αλλη αναρτηση σχετικη? Πες μου σε παρακαλω να ξερω! Δεν θελω να την μετρησεις σαν ξεχωριστη συμμετοχη, μια ειμαι, απλα αμα εχω εμπνευση και χρονο....κανω κι εγω κανα μαγικο!χιχι!!!
φιλιααα!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μαγισούλα μου καμιά πόρτα δεν ανοίγει αν δεν την..χτυπήσεις..Γι' αυτό όταν αισθανόμαστε άσχημα για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να ..χτυπάμε τη πόρτα και να είσαι σίγουρη οτι θα ανοίξει.Μου έχει συμβεί, ακόμα και πολλές φορές οι αναρτήσεις μου είναι αυτό ακριβώς..το χτύπημα στη πόρτα..

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καλημέρα σου. Η δική μου συμμετοχή είναι δημιουργία ζωής. Έλα να την πάρεις στο www.diamadaki.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

deppy11 είπε...

ετοιμη και η δικη μου συμμετοχη!!!
http://creative-journey-deppy11.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

να εισαι καλα!!!

NANTIA είπε...

Ελενάκι, να και η δική μου συμμετοχή (επιτέλους!):
http://nantiashandmadegoodies.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Πολλά φιλιά!

Fanypap είπε...

Γλυκειά μου Νεραϊδομαγισσούλα μας, χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη!!έχω ανάρτηση με την πεταλούδα μου για τον διαγωνισμό του Απριλίου σου!!!
Σου αρέσει;;Φιλάκια πολλά γλυκούλα μου!
http://fanypap.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Faidra είπε...

Καλησπερα!!!
Εδω ειναι και η δικη μου συμμετοχη
http://nandia-ekp.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html
Να εισαι καλα πολλα φιλια!!!!!

Taelia88 είπε...

Μαγισσούλα, να και η δική μου συμμετοχή στο διαγωνισμό του μήνα!! Ελπίζω να σου αρέσει το κεράκι μου!! Φιλάκια!! http://taelia88.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html

el.mar είπε...

Έτοιμη και η δική μου συμμετοχή εδω http://lenhlenh.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html
Καλή σου μέρα Ελένη!!!!!!
Πολλά φιλιά!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ.
http://diaheiros.blogspot.com/2011/05/blog-post_6118.html
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Maria είπε...

ΣΤΟ ΤΣΑΦ ΠΡΟΛΑΒΑ!!
ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!ΦΙΛΙΑ!ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
http://handmadeartmaria.blogspot.com/2012/04/spring-wreaths.html

Mika είπε...

Τελευταία και καταιδρωμένη αλλά νομίζω οτι πρόλαβα. Ορίστε και η δική μου συμμετοχή. Καλη σου μέρα!
http://xeirotexnia-kosmima.blogspot.com/2012/04/blog-post_30.html