Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Make a wish-mother's day contest! /Κάνε μία ευχή- διαγωνισμός για τη γιορτή της μητέρας!!!


Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στις 13 Μαίου η Pink Dreamer προσφέρει σε μία τυχερή μανούλα ή σε μία τυχερή μαμά που έχει εσένα ως κόρη, αγαπητή αναγνώστρια (άρα δεν είναι απαραίτητο να είσαι μαμά για να λάβεις μέρος!) ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή μενταγιόν της φωτογραφίας από το etsy!!!

***************
In order to celebrate this coming Mother's day, a Pink Dreamer offers to a lucky mom or to a lucky mom that has you,as a daughter my dear reader(so it is not necessary to be a mom in order to join the contest!) a pair of earrings or a pendant of this photo from etsy!


Για να λάβετε μέρος αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ μέχρι τις 13 Μαίου κάνοντας συγχρόνως μία ευχή!!!
Η τυχερή θα ανακοινωθεί από το μαγικό μου καπέλο την ερχόμενη Δευτέρα!!!
*****
In order to join the contest please leave here a comment and make a wish until 13 May!!!
The lucky winner will be announced by my magic hat next monday!!!

*******************************************
LOVE,PEACE & LIGHT


41 σχόλια:

Myrto είπε...

Λοιπόν είμαι η πρώτη. Μανούλα κι εγώ, τώρα μόνο νιώθω τη δικιά μου καυι τι έκανε για εμένα.Σε όλες τις μανούλες λοιπόν - να είναι πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες!

Ioanna K. είπε...

εύχομαι ο πατέρας μου να βρει δουλειά, η μητέρα μου να μην έχει τίποτα και οι εξετάσεις της να είναι πάντα ok, η γιαγιά μου να ζήσει άλλα 101808101 χρόνια, ο αδερφός μου να περάσει στο πανεπιστήμιο και η αδερφή μου...να βάλει μυαλό! (γιατί 1 ευχή δεν είναι ΠΟΤΕ αρκετή! :Ρ) πολύ γλυκιά κίνηση αγαπημένη μας μάγισσα. να'σαι καλά!

Lia είπε...

Εύχομαι να έρθει η στιγμή στη ζωή κάθε παιδιού (μεγάλου ή μικρού :-)) και να πει ότι η μητέρα του είναι η καλύτερη του κόσμου! Κάθε μανούλα έχει τον δικό της τρόπο να δείχνει την αγάπη, τη στοργή και την προστασία στο παιδάκι της, με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια. Εγώ με τη σειρά μου ως μεγάαααλο παιδί πλέον, σας λέω ότι η μητέρα μου ΕΙΝΑΙ η καλύτερη του κόσμου για μένα και εύχομαι και ο γιος μου κάποια στιγμή από όοοολη αυτή την αγάπη που του δίνω και θα του δώσω, να πει το ίδιο....!!!

Ανώνυμος είπε...

ευχομαι σε ολες τις μανουλες χρονια πολλα!!! η ιδια δεν ειμαι ακομη μητερα, ωστοσο εχω μια καταπληκτικη μητερα!! ολγα..

Ανώνυμος είπε...

μανα κατι ήξερες..και δεν καταλάβαινα ....και έλεγες θα καταλάβεις.... και κατάλαβα....
Μαμά μου ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ γλυκιά κίνηση!Θα ήθελα να συμμετέχω για τη μανούλα μου που είμαι σίγουρη οτι θα της άρεσε πολύ μια τέτοια έκπληξη!Η δική μου ευχή είναι κάποια στιγμή οι άνθρωποι να μπορέσουμε να ζήσουμε σε ενα κόσμο ειρηνικό με σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο και για τη φύση.Να είσαι καλά και πολλά φιλάκια!

Marina είπε...

Εύχομαι να έχουμε υγεία να γιορτάζουμε αυτή τη γιορτή κάθε χρόνο!!!
Χρόνια πολλά και στη μανούλα μου που μου λείπει τόσο πολύ αλλά δεν της το λέω....
Σκέψεις και ευγνωμοσύνη για εκείνη που "έφυγε" ενάμιση χρόνο πριν και μου χάρισε τον λατρεμένο μου συζυγατούλη...
Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!

Taelia88 είπε...

Κι εγώ, όπως κι η Σπυριδούλα, για την μητέρα μου θα ήθελα να συμμετέχω! Κι εύχομαι, να είναι πάντα γερή, δυνατή, να μην σταματήσει ποτέ να μας χαμογελά ότι κι αν εγώ και τα αδέρφια μου της κάνουμε.. Μανούλα Σ'αγαπώ πολύ κι ας μην στο δείχνω συχνά..

Μαρία είπε...

Αααα για τη μανούλα μου συμμετέχω ..Υγεία εύχομαι πάνω απ'ολα ..αλήθεια εγώ πότε θα γίνω μάνα ;;;
χαχα ..φιλιά πολλά

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

τι υπέροχη σκέψη , τι υπέροχη πράξη
εύχομαι όλοι νοιώσουν την ανιδιοτέλεια αυτης της αγάπης κάποια στιγμη στη ζωή τους σε φιλώ Ελένη μου

maya =^o^= είπε...

εύχομαι να μας χαρίζει ο Θεός υγεία στο σώμα και στο πνεύμα!!!!!να χαιρόμαστε τις μανούλες μας και τα παιδάκια μας και τα γατάκια παιδάκια μας!!εγώ είμαι γατόμαμά του Μπέμπη μας!!!! =^.^=

δύο νησιά είπε...

Νεραϊδούλα μου, συγκινήθηκα. Εύχομαι να είχα ακόμα τη μαμά μου που την έχω χάσει εδώ και οκτώ χρόνια αλλά ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. Εύχομαι να χαίρονται τα παιδιά μου που με έχουν μαμά τους.
Φιλάκια,
Διονυσία

Unknown είπε...

Ε, θα πάρω και εγώ μέρος! Όχι για μένα... για τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!! Που μόνο φουκαριάρα δεν τη λες, βέβαια! Είναι από τους πιο δυναμικούς, άξιους και ανεξάρτητους ανθρώπους που ξέρω και ενώ παλιότερα το απεύχομουν, πλέον με πηγμένο μυαλό, εύχομαι να της μοιάζω, έστω και λίγο!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Όμορφη κίνηση!! Εύχομαι όλοι να έχουν τη μανούλα τους κοντά τους για πολλά πολλά χρόνια. Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη δεν είναι πανέμορφη??!!!

Ελένη είπε...

Τι ωραίος διαγωνισμός! Μακάρι να είμαι τυχερή και να δώσω το δωράκι στη μαμά μου! Λοιπόν η ευχή μου είναι να γίνω και εγώ μανούλα σύντομα και να είμαι τόσο καλή σαν τη μαμά μου!

Fanypap είπε...

Μπράβο γλυκειά μου Νεραϊδομαγισσούλα!!!απίθανο το δωράκι σου!!!Χρόνια πολλά σε όλες τις γλυκειές μανούλες!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένα τα παιδάκια τους, για να είναι και αυτές!!!φιλάκια πολλά!!!

Eustathia είπε...

Είμαι κ εγώ εδώ,η Ευσταθια , η μαμά του Σωτήρη.....που έχω για μαμά τη Σοφία η οποία είναι θησαυρός κυριολεκτικάααααα............Μανουλίτσα μου σε υπεραγαπώωωωωωωωω!!!!!!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναικες οι οποίες παλευουν καθημερινά με τους πολλαπλούς τους ρόλους, μάνα, σύζυγος, εργαζόμενη,νοικοκυρά.........από όλα έχει μπαξές!!!!!!!

Σας φιλώ!!!!!!!!

Unknown είπε...

Δεν με γνωρίζεις, εγώ σε ξέρω μέσα από την φίλη μας την Πιτσίνα! Φτιάχνεις αριστουργήματα και βρίσκω πολύ καλή ΄την ιδέα σου για το διαγωνισμό! Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε για τις ομορφες δημιουργίες που φτιάχνεις κάθε φορά και μας δίνεις κι εμάς ιδέες!

Unknown είπε...

Αχού τι έπαθα! Στην προσπάθειά μου να σου μεταφέρω όλα αυτά που ήθελα να πω για το μπλογκ σου ξέχασα την ευχή! Λοιπόν! Σαν μητέρα τριών παιδιών, εύχομαι να καταφέρω να φέρω εις πέρας και σωστά το ρόλο που έχω αναλάβει, να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, δίνοντάς του τα εφόδια που χρειάζονται πακεταρισμένα με μπόλικη αγάπη, προκειμένου να βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία! Για την αγαπημένη μου μητερούλα, που πάντα μου στέκεται όταν την χρειάζομαι, εύχομαι να την έχουμε κοντά μας για πολλά χρόνια ακόμα!

mary's crafts είπε...

Αγαπημενη μου μαγισσουλα ειμαι και μανα,αλλα ειμαι και κορη!!!!!!!
Εγω εδω σε σενα θα ευχηθω σαν κορη!!
Στην υπεροχη μανουλα μου, ευχομαι να ειναι παντα καλα, γερη και δυνατη!!!
Και μονο η παρουσια της στην ζωη μου μου ειναι αρκετη!!!!Θελω μονο να την νοιωθω κοντα μου και τιποτα αλλο! Μου εχει προσφερει τοση αγαπη και στοργη, μα πιο πολυ με εκανε να ειμαι και εγω μια μανα που με την προσοχη και την αγαπη μου, εχω τα παιδια μου πολυ πολυ κοντα μου και αυτο θα προσπαθω σαν μανα να κανω ως το τελος της ζωης μου!!!!!
Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!!!!

Melibo είπε...

Σαν μανούλα και σαν κόρη τώρα καταλαβαίνω τη μανούλα που έλεγε "Γίνε μάνα και θα δεις" Ευχομαι η κυρά Ζωή να είναι πάντα καλά και να μας χαρίζει απλόχερα γλυκές οικογενειακές στιγμές. Και σε σένα ένα μεγάλο φιλί φυσάω (όπως λέει το αντράκι μου ) για τις καταπληκτικές σου ιδέες!

Κωνσταντίνα είπε...

Χρόνια πολλα στην μανούλα μου , και να ξερει ότι την αγαπαω παρα πολυ και ας μην της το λεω συχνά!!! Ευχομαι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγω συντομα μαμα!!

Mcubed-creations είπε...

Καλημέρα! Είμαι μανούλα μιας κόρης και θέλω να κάνω μια και μοναδική ευχή !!! Να έχουμε όλοι στην οικογένειά μου υγεία, η κορούλα μου, η μανούλα μου και όλοι οι άλλοι που την απαρτίζουν. Να συνεχίσουμε να περνάμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Evita είπε...

Η δική μου η ευχή για την δική μου την μανούλα, που ακόμα με ανέχεται, είναι: εύχομαι να έχω την δύναμη να μην την στεναχωρώ άλλο....πέρασα τα 40 και ακόμα την θεωρώ δεδομένη και βράχο...δεν είναι όμως, είναι και άνθρωπος και πολύ γλυκός μάλιστα, και έχει δώσει τόσα πολλά, μόνη της τόσα χρόνια, παρόλες τις δυσκολίες. Εύχομαι να σταματήσω γρήγορα να παίρνω μόνο από αυτήν και επιτέλους να δώσω κάτι...δυστυχώς αρνούμαι μάλλον να καταλάβω ότι τώρα είμαι εγώ η δυνατή και πρέπει τώρα εγώ να την φροντίζω....
Μανούλα μου σ'αγαπώ!

Μουσικοθεατρική Ομάδα ΤΡΟΜΠΕΤΙΝΙ είπε...

μέχρι πριν 21 μήνες ήμουν κόρη..μόνο...!τώρα πια θα είμαι κόρη και μάνα για πάντα!ευχη..να είμαστε δυνατές και ως μανάδες και ως κόρες για να παίρνουμε και κυρίως για να δίνουμε ευτυχία..να είμαστε δημιουργικές και ως μανάδες και ως κόρες για να προχωράει ο κόσμος...να είμαστε αγωνίστριες και ως μανάδες και ως κόρες για να κερδίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας! Υ.Γ Σήμερα βρήκα το ιστολόγιο και είναι εξαιρετικό!μπράβο σας!

Kiki Aposeki είπε...

Εγώ ακόμα να γίνω μάνα...!!! Χα χα χα!!! Παίζω για τη μανούλα μου και της εύχομαι, η ζωή της να εξακολουθήσει να είναι τόσο όμορφη και τόσο ρόδινο όσο μέχρι τώρα!!! Καλό απόγευμα!!!

ΓΩΓΩ είπε...

Αγαπημένη μου μαγισσούλα χαθήκαμε!!! Σήμερα ειμαι εδώ να ευχηθώ και σαν κόρη και σαν μαμά! Η δική μου μαμά λοιπόν είναι η παντότινη μου φίλη , ο άνθρωπος που με φροντίζει ακόμα και ανησυχεί για μένα λες και είμαι ακόμα παιδί...Ο άνθρωπος που ποτέ δεν θα πάψει να με καλομαθαίνει και ας εχω σχεδόν φτάσει τα 30 !!! Είναι ο άνθρωπος που δούλεψε πολύ στη ζωή του για έχω μια καλύτερη ζωή εγώ και η αδερφη μου . Είναι η γυναίκα που θαυμάζω... δυναμική , τρυφερή και στοργική !!! Είναι η μαμά μου!!!
Και να που τώρα είμαι και εγώ μαμά πια !!!
Μαμά μιας υπέροχης κορούλας που θέλω να είμαι γι αυτήν η καλύτερη μαμά όλου του κόσμου !!
Εύχομαι ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου να θυμόμαστε και να τιμούμε το πρόσωπο που μας έφερε στον κόσμο και μας μεγάλωσε, καθημερινά και πραγματικά.

Anastasia είπε...

Χρόνια πολλά στη γλυκιά μου μανούλα, στο φύλακα άγγελο που ξαγρυπνά στο προσκεφάλι μου!!! Εύχομαι να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με υγεία και θετική διάθεση!!! Πολύ ωραίο το δωράκι σου!!!
Αναστασία
pixiesia24@windowslive.com

vailie είπε...

Γλυκεια μου μαγισσουλα με την μεγααααλη καρδια!
Περασα να δω τι κανεις και βρηκα διαγωνισμο! και ξερεις...οπου γαμος και χαρα, η Βασιλω (Βαγιω,επι του προκειμενου) πρωτηηη!!!!χαχαχα!
Ποια μαμα να πρωτοπιασω στο στομα μου? Στην οικογενεια μου οι γυναικες ειναι δυνατες με τις αδυναμιες τους και τα τερτιπια τους!
Η μαμα μου, η μαμα του παλικαριου μου, οι γιαγιαδες μας...ολες φοβερες και με ιστορια τρανη!
Αλλες ειναι μαζι μας ακομη και αλλες μας προσεχουν απο ψηλα πια...
Ας ειναι καλα, οπου και να'ναι και να μας συντροφευουν και σκεπαζουν με την σκεψη τους και την προσευχη τους!
Κι εγω σαν μαμα τριων παιδιων παρακαλω την Παναγιτσα μας να μου δινει δυναμη και ηρεμια για να κανω τις κορες μου δυνατες στη ζωη, μα και τρυφερες και ευαισθητες οπως πρεπει να ειναι μια γυναικα!
Φιλια στα ξωτικουλια σου και καλη επιτυχια σε ολες τις διαγωνιζομενες!!!

Χρυσούλα είπε...

Χρόνια Πολλά σ`όλες τις μανούλες! Χρόνια Πολλλά και στη δική μου τη μαμά!....Εύχομαι να είναι γερή!...και ο Θεός να της χαρίζει χρόνια καλά να ζήσει!...

Roula είπε...

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες-και όχι μόνο!Παρόλο που είμαι κι εγώ μαμά τριών υπέροχων παιδιών,η δική μου η ευχή θα είναι για την δική μου τη μανούλα.Εύχομαι του χρόνου,τέτοιο καιρό,να είναι γερή και δυνατή όπως πάντα την ήξερα...Να βγεί νικήτρια απο τη δύσκολη μάχη που δίνει ένα χρόνο τώρα και είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρει...Σ'αγαπώ μαμά!!!

Ελμιράκι είπε...

To pio omorfo kosmima sto laimo ths gainekas - einai ta xerakia toy paidioy ths. Na einai kathe mera xaroymeni me tryferes angalies!

Ελένη Φλογερά είπε...

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες χρόνια πολλά.
Στη δική μου μανούλα, που αν και είναι μεγάλη σε ηλικία δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις αντοχές της,εύχομαι να έχει πάντα υγεία για να συνεχίσει να φωτίζει το δρόμο μας.

peggy είπε...

Για τη γλυκιά μου μανούλα...και ολες τις μανούλες του κόσμου..."Μακάρι τα χέρια σου να παραμένουν η κούνια μου για πάντα,
Και για πάντα να παραμένω το μωρό σου."

Lefkothea είπε...

Μεχρι την 21 Μαρτιου 2012,14.25 το μεσημερι, δεν ηξερα τι θα πει "ζωη",δεν ηξερα τι θα πει "ζω",νομιζα πως κατι εκανα κι εγω.......απο εκεινη την ημερα και μετα,την μερα που γεννηθηκε το μικρο μου θαυματακι, απεκτησε νοημα η ζωη μου,γεμισε το 24ωρο μου,ξεχειλισε η καρδια μου....δεν περιγραφεται το συναισθημα,δεν περιγραφεται τιποτα με οποια λογια κι αν χρησιμοποιησω....ευχομαι σε ολες τις γυναικες του κοσμου να καταφερουν να νιωσουν ολα αυτα που νιωθω τους τελευταιους 2 μηνες(εχω μελλον,το ξερω πως ακομη δεν εχω νιωσει σχεδον τιποτα...),ευχομαι να καταφερουν να ολοκληρωθουν....ετσι νιωθω και δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο....το θαυματακι μου!!!!!!Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες,χροναι πολλα και σε μενα που πρωτη χρονια γιορταζω...

SpIrToKoYto είπε...

εγώ αν ευχηθώ να γίνει μπαμπάς ο γιός μου πιάνει...???
γιατί αν γίνει αυτός μπαμπάς,θα γίνει και η μανούλα του γιαγιά...λολ

Χρόνια Πολλά σε όλες του κόσμου τις μανούλες,ποτέ να μη δουν των παιδιών τους τα μάτια δακρυσμένα,παρά μόνο από χαρά...-:))

Madlen είπε...

Εύχομαι ολόψυχα σε όσες καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να γίνουν μανούλες, να αποκτήσουν σύντομα την χαρά που περιμένουν!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Θα σου καταθέσω την ευχή που άφησε η λατρεμένη μου μανούλα σε μένα και στις αδελφές μου :
*Οι ευχές μου και η αγάπη μου ,
φάρος φωτεινός σε όλη σας τη ζωή, παιδιά μου*
Μακάρι να μπορούσα να της πω Χρόνια Πολλά :)

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου !!
(ελπίζω να μη θυμηθούν τα παιδιά μου , χαχα )

Demi είπε...

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες της μανούλες του κόσμου!!!Υγεία και αγάπη σε όλες μας!Εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου οσες γυναίκες προσπαθούν να γίνουν μανούλες να τις βοηθήσει η Παναγία να καταφέρουν να ζήσουν αυτό το τέλειο συναίσθημα της μητρότητας!!!

Faidra είπε...

Καλημερα!
Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!
Πολλα φιλια!!!!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε όσες προσπαθούν να γίνουν μανούλες!! Εύχομαι σε όλες να μεγαλώσουν υγιή και έξυπνα παιδιά, που θα καταφέρουν να κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο...
Στη δική μου τη μανούλα εύχομαι υγεία και χαρές!! Μανούλα μου καλή σ' αγαπάω πολύ-πολύ και σ' ευχαριστώ για όλα :)