Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ότι λάμπει...είναι χρυσός!!!


Τις προάλλες, δεχτηκα στον πύργο μου μια απρόσμενη επίσκεψη. Ήταν η ταχυδρομική κουκουβάγια του μαγεμένου δάσους. Ήρθε για να μου φέρει μια πρόσκληση για το ετήσιο σεμινάριο των μάγων πάνω στις μαγικές ιδιότητες των πολύτιμων και ημιπολύτιμων πετραδιών!
Δέχτηκα φυσικά την πρόσκληση και αμέσως πέταξα με τη σκούπα μου προς τα εκεί.
Πρώτα όμως πέρασα να δω τις φίλες μου που ζουν εκεί κοντά (στο δάσος των ψιθύρων) ήπιαμε ένα καφεδάκι και τα είπαμε λιγάκι.

Έφτασα κάπως αργά στο μαγεμένο δάσος και άρχισα να ψάχνω για το μέρος που θα γινόταν το σεμινάριο.Το μόνο που πέτυχα στην αρχή ήταν να πέσω μέσα στον ποταμό!
Λίγο πιο κάτω, στη ροζ λίμνη, για καλή μου τύχη συνάντησα δυο καλοσυνάτα ξωτικά που έκαναν τη βαρκάδα τους πάνω σε  κόκκινα φύλλα!Αυτά, μου έδειξαν το δρόμο το σωστό και αφού τα ευχαρίστησα θερμά, κίνησα για εκεί.

Σε λίγο βρέθηκα πράγματι έξω απο τη μαγεμένη σπηλιά που γινόταν το σεμινάριο.
Μπήκα μέσα γρήγορα και παρακολούθησα με ενδιαφέρον τις ομιλίες των μάγων καθώς και τις αποκαλυπτικές πληροφορίες που μας έδωσαν τις οποίες μπορώ τώρα να σας εκμυστηρευτώ εδώ!!!
Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι ή απλά αποθηκεύστε τη σελίδα γιατί πραγματικά δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε αυτές τις πληροφορίες:

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗ: Ανοίγει την καρδιά και ξεκαθαρίζει το μυαλό απο τις αρνητικές σκέψεις. Αυξάνει τη δημιουργικότητα.ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ: Συμβολίζει τη δύναμη. Δεν αφήνει την καρδιά να πληγωθεί.ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ: Είναι το πετράδι της φιλίας. Χαρίζει ενστικτώδη ενέργεια,αυτοσυγκέντρωση, διαίσθηση και ωραία όνειρα.ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ: Βοηθάει να εκφραστούν τα συναισθήματα. Ενισχύει την αποφασιστικότητα να δώσετε τέλος στα προβλήματα.Διώχνει τη σύγχυση και ξεκαθαρίζει το μυαλό.ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ: Φέρνει τον έρωτα και τη διαίσθηση. Συμβάλλει στη συνολική αρμονία , αγάπη και συναστρία κάθε σχέσης.Χαρίζει ευτυχία, ικανοποίηση και ειρήνη.ΑΧΑΤΗΣ: Χαρίζει γενικά προστασία και θεραπεία,αυξάνει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση, τονώνει την ενέργεια και συμβάλλει στην μακροζωία.ΔΙΑΜΑΝΤΙ: Χαρίζει δύναμη και ενισχύει την ένωση και τη δέσμευση. Είναι επίσης γνωστή ως η πέτρα της συμφιλίωσης ενώ οι Κινέζοι το αποκαλούν, η πέτρα της ηθικής.ΖΑΦΕΙΡΙ: Προάγει τη δέσμευση και χαρίζει την υπομονή που χρειάζεται για να ισχυροποιηθεί μια σχέση.Διώχνει το μίσος και το κακό μάτι.ΙΑΣΠΙΣ: Φέρνει τη χαρά.Παρέχει προστασία , εξισορροπεί τη σωματική, συναισθηματική, διανοητική και πνευματική ενέργεια.ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ: Συμβολίζει τη δύναμη του ήλιου και εκπέμπει θερμότητα και φως.Διώχνει τη θλίψη , φέρνει καλή διάθεση και δίνει θάρρος.ΚΟΡΑΛΛΙ: Χαρίζει διπλωματία και ηρεμεί τα συναισθήματα , επαναφέροντας την αρμονία.Διώχνει τη σύγχυση και ευνοεί τις θετικές σκέψεις.ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ: Είναι η πέτρα της αλήθειας.Εξισορροπεί τις συναισθηματικές δυσαρμονίες , διώχνει την κατάθλιψη και τη μελαγχολία και απελευθερώνει απο τον καταπιεσμένο θυμό.ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ: Χαρίζει αγνότητα,αθωότητα, συζυγική πίστη, φιλάνθρωπα αισθήματα, ακεραιότητα χαρακτήρα, σοφία και πνευματικότητα. Κρατάει μακριά το κακό και τις αρνητικές επιρροές.ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ: Είναι η πέτρα της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και της ξεκάθαρης σκέψης. Τονώνει και δρα ως αντικαταθλιπτικό.ΟΠΑΛΙΟ: Βοηθά στη δημιουργία καλών σχέσεων. Ξυπνάει την εσωτερική φλόγα με αποτέλεσμα τη δράση και την επιτυχία.ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Χαρίζει πνευματική και σωματική δύναμη. Δρα ως αντίδοτο στις αρνητικές , κακές σκέψεις.ΣΜΑΡΑΓΔΙ: Συμβολίζει την αληθινή αγάπη και την ευτυχία. Χρησιμοποιείται για να προσελκύσει άτομα του αντίθετου φύλου αλλάκαι για να ανακαλύψει την αγνή και αληθινή αγάπη. Χαρίζει εμπιστοσύνη.ΤΙΡΚΟΥΑΖ: Συμβολίζει την επιτυχία και είναι συνώνυμο με τη δύναμη , τον έλεγχο και τη φρεσκάδα του πνεύματος.Φέρνει επίσης αγάπη και καλή τύχη.ΤΟΠΑΖΙ: Χαρίζει τον αληθινό έρωτα αλλά και τη συζυγική πίστη. Συμβολίζει τη δύναμη και την ισχύ και προκαλεί πνευματική ανάπτυξη. Κατευνάζει το θυμό και μετατρέπει τη θλίψη σε ευτυχία.ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ: Εκτρέπει την αρνητική ενέργεια,διαλύει τις αρνητικές σκέψεις, χαλαρώνει απο την ένταση, μειώνει το φόβο και αυξάνει την αυτοπεποίθηση.ΧΑΛΑΖΙΑΣ: Διαλύει γενικά την αρνητική ενέργεια. Διαλύει το συναισθηματικό μπλοκάρισμα καθώς και τα αρνητικά αισθήματα. Ο πράσινος, φέρνει τύχη στον έρωτα , ο ροζ προσελκύει την αγάπη σαν μαγνήτης.

                          
                                               

15 σχόλια:

SpIrToKoYto είπε...

αποθηκεύτηκαν ήδη στο ξεχωριστό φακελάκι των ονείρων..
να είσαι καλά..-:))

Asteri (Maria) είπε...

Πολλά γλυκά μαγεμένα αστερένια φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katerina Galati είπε...

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας δίνεις για τις ιδιότητες των πολύτιμων / ημιπολύτιμων λίθων!! Να σαι καλά Ελένη!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αγαπώ τρομερά τα μονόπετρα, είναι μια ..μικρή αδυναμία που έχω και όπως καταλαβαίνεις με τέτοιο άνδρα που έχω ..διαθέτω συλογή με πέτρες.Εχω λοιπόν ένα οπάλι μοναδικό απο την Ν.Αφρική σε γαλάζια απόχρωση, απο τα πιο σπάνια.Έχω αμέθυστο ( αυθεντικό) , μαλαχίτη, σμαράγδι πολλών καρατίων απο το Ιράκ,μάτι της τίγρεως με ασορτί τη καρφίτσα, Κεχλιμπάρια απο το ταξίδι στη Ρωσσία ,Κοράλι απο το Σουστενπας της Αυστρίας( το δώρισα στη μια μου κόρη),Ζαφείρι5 καρατίων ολοκάθαρο ( το δώρισα στη κόρη μου) δεν βάζω τα μαργαριτάρια, το ρουμπίνι ( το θεωρώ γρουσουζιά και δεν το φορώ) και το διαμάντι γιατί τα βάζω σε άλλη κατηγορία.
Έπεσες λοιπόν σε μία φαν του είδους!!

Μarion, είπε...

Oι φίλες σου οι μάγισσες είναι σούπερ :)
Την επομενη φορά να με καλέσετε για καφεδάκι :)

Ωραίες οι πληροφορίες για κάθε μία από τις πέτρες. Ολες έχουν το συμβολισμό τους.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Χρησιμότατο λοιπόν το σεμινάριο και τυχεροί εμείς που μοιράστηκες μαζί μας όσα έμαθες!!
Καλή βδομάδα εύχομαι!!

Athina(Sugar Buzz) είπε...

Λατρεύω τον αμέθυστο και επειδή είναι του ζωδίου μου(Υδροχόος!)μ' άρεσαν πάρα πολύ αυτά που του αντιστοιχούν!

to alataki είπε...

Kαλή μου νεράιδα κι εσύ μικρό μου ξωτικό
πάρε με μαζί στα μακρινά σου τα ταξίδια
τις μαγικές σου πέτρες για να βρω...

ΓΩΓΩ είπε...

Και εγω επαθα πλακα με τη φωτογραφια απο τις φιλες σου... Τι τελεια!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!Και εσυ καλη μου μαγισσουλα παντα μας λες τα μυστικα σου και μας φροντιζεις...να εισαι καλα!!!

Αγγελικη Ν είπε...

ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ! Ψάχνω να βρω για να στον στείλω!

marilise είπε...

τι απίστευτα νέα , πάντα αγάπαγα κάποιες υπερβολικά και τώρα μου χάρισες την ερμηνεία και το ένοιωσα καλλίτερα !!!!

χίλια φιλιά χαραγμένα σε ιασπι και φυσικά ακουαμαρίνα ονειρεμένη μου μαγισούλα !!!!

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

περασα να υποβαλω τα παραπονα μου. τοσες φορες σ εχω καλεσει για τσαι και δεν ηρθες ? στους συναδελφους πηγες εκει βρηκες χρονο τωρα μουτρωσα...

Artanis είπε...

Καλημέρα από ΝΖ...
Είναι περίεργο ίσως, αλλά ποτέ δεν πίστεψα στις οποιεσδήποτε δυνάμεις των πετρών, παρόλο που τις δένω σε κοσμήματα... Πιστεύω οτι η δύναμή τους είναι η ομορφιά τους, και αυτή μόνο, βέβαια είναι γνωστό πως είμαι στυγνή ορθολογίστρια :)
Καλά να περνάς...

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Πρόσφατα έμαθα ποια είναι η φεγγαρόπετρα. Μου αρέσει τόσοοοο... αν μάθεις κάτι και για αυτήν θα χαρώ πολύ!

Καλησπερένια!

A Miraculous Meliss είπε...

I so love the leaf boat they rode in! I love your stories.

~magick~
Melissa