Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

a magic party,pages from the mermaid journal and news about the travelling journal! - ένα μαγικό πάρτυ,σελίδες απο το ημερολόγιο της γοργόνας και νέα για το ταξιδιάρικο ημερολόγιο!

Στις 25 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν δυο φίλες-μάγισσες απο την Αμερική να κάνουν ένα μπλογκοπάρτυ με θέμα τη μαγεία! Κύρια πηγή έμπνευσης η ταινία Μαγικά Φίλτρα με τη Νικόλ Κίντμαν και τη Σάντρα Μπούλοκ!!! (απο τις αγαπημένες μου ταινίες).  Διακοσμήσεις, ιστορίες, χειροτεχνίες, ποιήματα, ξόρκια, συνταγές και ότι άλλο μαγικό θέλετε θα είναι ευπρόσδεκτο εκείνη τη μέρα στο μπλογκ σας! Αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή εδώ!
Ρίξτε και μια ματιά στα μπλογκ τους, εδώ κι εδώ!
Εγώ φυσικά δεν ήθελα να πάρω μέρος(ναι, είμαι κι απ'αυτες!) αλλά όπως ήδη γνωρίζετε το μαγικό μου καπέλο τρελαίνεται για κάτι τέτοια και ...με έπεισε!


Να! Εδώ είμαι εγώ ενώ δίπλα μου, το μαγικό καπέλο με πρήζει να πάρουμε μέρος...




Το ταξιδιάρικο ημερολόγιο έχει ήδη 35 επιβάτες!!!!(ελπίζω να μην καταλήξουμε σαν το Lost και βρεθούμε γκρεμοτσακισμένες!!!)


Ήδη βρίσκεται στην Κρήτη στα χέρια της Μάγδας κι έπειτα σειρά έχει η Βάσω στη Χίο! Η σειρά είναι αναρτημένη στα δεξιά σας! Επίσης αν κάποιες απο εσάς που συμμετέχετε θέλετε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω απο 2 σελίδες είστε ελεύθερες να το κάνετε! Ας βάλω ας πούμε ένα νέο όριο 4 σελίδων!
Φυσικά μπορείτε να αναρτείτε τις δικές σας σελίδες μόλις τις τελειώνετε! Στο τέλος θα τις αναρτήσω όλες εγώ και θα φτιάξω και το βιντεάκι που σίγουρα θα σχολιαστεί στην επόμενη απονομή των Όσκαρ!!!
Τι περιμένετε οι υπόλοιπες;;;;Δηλώστε συμμετοχή στην προηγούμενη ανάρτηση και ...επιβιβαστείτε στο ταξιδιάρικο ημερολόγιο της μπλογκοφιλίας!!!
Το  check - in (!) θα παραμείνει ανοικτό για όσο καιρό το ημερολόγιο ταξιδεύει!


Σελίδες απο το ημερολόγιο της γοργόνας-Pages from the mermaid journal




always think positively!!!

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Ανυπομονώ να παραλάβω το ταξιδιάρικο ημερολόγιο!!! Μμμμ ωραία πρόταση μας κάνεις pink θα πάω να ρίξω μια ματιά!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι η επομενη,ειμαι η επομενη!!!!!!!!!!!

Magda^_^ είπε...

Yep το περιμένω με αγωνία!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Θα ήθελα όμως ..είναι στα Αγγλικά και ξες τώρα..δεν τα πάω τόσο καλά εγώ η..Γαλλόφωνη !

SpIrToKoYto είπε...

το concept το έχω έτοιμο...τον ταχυδρόμο περιμένω...

καλημέρες ταξιδιάρικες...

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

ΕΛΕΝΗ κλεβεις καπελα κλεβεις γοργονες και τι αλλο κλεβεις? θα σου πω στις 25 του Σεπτεμβρη κοιτα ομως το ημερολογιο να δεις τι ειναι εκεινη την ημερα?