Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Αφήστε μας ήσυχους, ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα, αφήστε μας ήσυχους να δουλέψουμε» …

Γ.Α.Π «Αφήστε μας ήσυχους, ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα, αφήστε μας ήσυχους να δουλέψουμε» …


…και ξαφνικά με αυτή τη φράση άρχισα να προβληματίζομαι και να σκέφτομαι τι τραβάει ο πρωθυπουργός μας. Στεναχωρήθηκα και σκέφτηκα ότι έχω βρεθεί στη θέση του –μέσα από την δική μου δουλειά- Πόσες φορές προσπάθησα να πω ένα παραμύθι στα παιδιά και ξα...φνικαααααα….ο Γιάννης φωνάζει «κυρία μπορώ να πάω τουαλέτα»; …ωπ μόλις ξεκίνησα … «Μια φορά κι έναν καιρό»… «Καίτη θέλω νερό»…. και πάλι δεύτερη φορά σταμάτησα …και ενώ το παραμύθι συνεχίζει ήρεμα..ξαφνικά ακούω… «κυρία μύξα» …πάλι σταματώ, μετά από λίγο και ενώ παρακολουθούν όλα τα παιδιά ακούγεται μια φωνή από την τουαλέτα … «κυρία τελείωσα είναι κακά τελικά», και συνεχίζω όταν ξαφνικά ο Κώστας ενώ παρακολουθεί βάζει τα κλάματα γιατί θέλει την μαμά του. Μπορώ να κάνω ήσυχα την δουλειά μου …..ΟΧΙ…θα μπορούσα όμως αν είχα αφήσει τον Γιάννη να τα κάνει πάνω του την Μαρία να διψάσει τον Νίκο να φάει την μύξα του και τον Κώστα να κλαίει… Πρώτα όμως πρέπει να νοιαστώ τα παιδιά μου και μετά το παραμύθι. Εκεί μου τα χάλασε λίγο ο πρωθυπουργός μας .Γιατί ξέχασε να μας νοιαστεί.
 «Το παρόν κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γιατί εμάς ο Γιάννης ξέρει να σκουπίζεται μόνος τουJ»

Από: Paraskeya Kate
Επειδή ξέχασαν να μας νοιαστούν....

6 σχόλια:

lourdi lourdaki είπε...

!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!

Margo είπε...

Πάρα πολύ καλό!!!!!!!
Καλή σου νύχτα Pink Dreamer:)

deppy11 είπε...

ποσο δικιο εχεις !!!!

{Marianna} είπε...

Εγώ πειράζει που δεν τον συμμερίζομαι καθόλου τον καημένο τον Γιωργάκη;! Τι κρίμα μωρέ ο κακόμοιρος που θα τρώει με χρυσά κουτάλια, κι αυτός και οι επόμενες 10 γενιές τις οικογένειάς του, μιας και φρόντισαν να μην έχω να φάω εγώ και οι υπόλοιπες 10 γενιές της δικιάς μου...

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

ΣΩΣΤΗ!!!!!!!
Καλημέρα όμορφο κορίτσι!!!

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Δεν ξέρω αν μπορώ να λυπηθώ τον κύριο πρωθυπουργό για την άσχημη θέση στην οποία βρίσκεται,γιατί βλέπεις "αυτοί"έχουν μάθει να την βγάζουν καθαρή...Αλίμονο σε μας!όμορφο το κειμενάκι σου...Καλό βράδυ φίλη!