Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ταξιδιωτικά νέα και ενημέρωση για την πασχαλινή νεραιδογιορτή!


Τις τελευταίες μέρες το ταξιδιάρικο ημερολόγιο της μπλογκοφιλίας ...έχασε για λίγο το δρόμο του ! Παραλίγο να χαθεί ! Γι αυτό θα σας παρακαλέσω (τις επόμενες που είναι στη λίστα) να με ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές διεύθυνσης ή για περιπτώσεις΄που έχετε δουλειές κλπ και δε θέλετε να συμμετάσχετε!
Συνήθως σας ειδοποιώ πριν φύγει από την προηγούμενη για να έρθει σε σας αλλά καμμιά φορά και από παράλειψη μου και από τυχόν λαθάκια το ημερολόγιο είναι στο δρόμο γιά εσάς χωρίς να έχετε πρωτύτερα ειδοποιηθεί!
Για να ξέρετε πότε πλησιάζει η σειρά σας και να έχετε το νου σας, κάνω αυτές τις αναρτήσεις(ταξιδιωτικά νέα) όπου επίσης αναφέρω πάντα σε ποιά ταξιδιώτισσα είναι τώρα και τέλος υπάρχει και η λίστα σας στα δεξιά του μπλογκ! Αυτή την εβδομάδα ήταν στα Χανιά στην Σοφία που σε λίγες μέρες γεννάει (με το καλό!) και τώρα είναι στην Ευαγγελία στον Πειραιά κι έπειτα σειρά έχει η Βαλεντίνα.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!

****************************************
Οι συμμετοχές για την Πασχαλινή νεραιδογιορτή-ιστορία μας είναι μέχρι και την Πέμπτη εδώ!!!!
Υποθέτω πως όλες όσες αφήσατε ήδη σχόλιο στην σχετική ανάρτηση θέλετε να συμμετάσχετε! Κι έτσι θα γίνει!!!!

13 σχόλια:

marilise είπε...

Πέρασα να σου ευχηθώ να έχετε μια καλή και αληθινή Ανάσταση , υγεία και χαρά στην υπέροχη οικογένεια σου με όλη μου την αγάπη !!!!!

και σιγά καλέ που θα αφήσω αγώ να χαθεί η Βίβλος μας , θα σηκώσω αέρηδες , θυελίδια , ξωτικά νεραιδοπούλια , θα ανκατέψω γή και ουρανό και όλα τα γιαλόξυλα να βροντήξουν την κεφαλή του ξεχασιάρη !!!!! αμμμμ πως

Katerina Galati είπε...

Ελένη μου, πέρασα για να σου ευχηθώ Καλή Ανάσταση, να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου και να προετοιμάσεις την Πασχαλινή νεραιδογιορτή με πολύ πολύ κέφι!!!
Εκτός απροόπτου, όπως σου έχω πει, θα παρευρεθώ και εγώ :)
Πολλά φιλιά!!

Pansofix είπε...

χρόνια πολλά και καλό πάσχα!!!

Ειρηνη Σ είπε...

να βαλουμε μια νεραιδουλα να το ακολουθει το ημερολογιο και ετσι δεν θα το χασετε

καλη Ανασταση

Lefkothea είπε...

Γλυκεια μου εγω δηλωσα συμμετοχη αλλα τελικα θα λειπω αυτες τις μερες...ελπιζω να μην ενοχλει την γιορτουλα σου η απουσια μου διαδικτυακα...νοητικα θα ειμαι εδω και θα εχω αγωνια να δω τι θα γινει γιατι δεν εχω ξαναπετυχει γιορτουλα σου και δεν καταλαβα ακομη τι παιζει(μα ειμαι τοσο χαζη αναρωτιεμαι ωρες ωρες)...

Maria είπε...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση γλυκεία μου!!!

apinkdreamer είπε...

*****δεν εχει σημασια αν θα λειπετε εκεινη την ημερα εννοω αν ειστε εκτος διαδικτυου! η ιστορια /γιορτη θα γινει κανονικα εστω και με την ...πνευματικη σας παρουσια! θα την απολαυσετε οταν με το καλο επιστρεψετε!!!!!!

Ελισσάβετ Γεωργιάδη είπε...

Ούτε εγώ θα μπορέσω να συμμετάσχω στην Πασχαλινή γιορτή γιατί θα λείπω. Αλλά η σκέψη μου θα είναι μαζί σας.
Μια ερώτηση θέλω μόνο να κάνω. Είναι αργά να δηλώσω συμμετοχή για το ταξιδιάρικο ημερολόγιο; Στην αρχή, όταν το πρωτοδιάβασα, ήθελα αλλά δεν ήξερα τι να γράψω μέσα.... Τώρα όμως έχω πολλά....

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Ονειρεμένη μου,
σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα όμορφο Πάσχα μαζί με τους Αγαπημένους σου, με όλη την Αγάπη που μπορείς ν αντέξεις, κι όλη την Ειρήνη την Αναγκαία για ν αγγίξεις το Νόημα της Ανάστασης..
Σου εύχομαι μια διαρκή Αναστάσιμη Χαρά!

LL είπε...

Καλό Πάσχα νεραιδομαγισσούλα!!!! Ανυπομονώ να έρθει και σε μένα το ημερολόγιο!!!!

Φιλιάααααα

Lila Xagorari είπε...

Καλή Ανάσταση στις καρδιές και στο Πνεύμα μας! Υγεία κι ευτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα για σένα και τους αγαπημένους σου με αγάπη και χαρά!

Marina είπε...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
Ίδια έμπνευση είχαμε στην επικεφαλίδα της γιορτινής μας ανάρτησης!!! Τα μεγάλα πνεύματα...ξέρεις....!!!...χι...χι...