Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

7 happy things!

1.

Mόλις γύρισα από τη θάλασσα και ενώ τρώω τις αγαπημένες μου τηγανητές τυρόπιτες που έφτιαξα, τρελαίνομαι από τα γέλια διαβάζοντας την έκβαση που πήρε η ιστορία που γράφουμε στο μπλογκ της Ρεγγίνας! Ενώ ξεκίνησε ως ιστορία μυστηρίου, παρενέβησαν νεράιδες, ξωτικά, εξώγαμα, βανίλιες και τρούφες και άλλα πολλά!

2.

Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσα πως σε διαγωνισμό της περασμένης εβδομάδας με το   practical magic party μου, κέρδισα αυτό το φανταστικό χειροποίητο ημερολόγιο με αυθεντικό πίνακα ζωγραφικής στο εξώφυλλο και βελούδο με δαντέλα!!!


Την επόμενη μέρα διαπίστωσα πως κέρδισα σε κλήρωση και το υπέροχο βραχιολάκι της Γωγώς!



3.



 Μεγάλη επίσης χαρά πήρα όταν 2 αγαπημένες φίλες η Βιβή και η Αθηνά, κέρδισαν σε διαγωνισμούς μαγειρικής! Οι ίδιες λένε πως το νεραιδοβραβείο μου τους φέρνει γούρι!!!!Αν θέλετε το πιστεύετε, εγώ πάντως το πιστεύω και το υποστηρίζω...

4.

Μετά από λίγες μέρες απέκτησα κι άλλους νέους φίλους στη Νεραιδοχώρα μου!
Το αγγελούδι και τη Σασίρα!


Το αγγελάκι κρατάει όπως βλέπετε και το κουκλάκι του γιατί είναι λίγο φοβισμένο μιάς και μόλις ήρθε στον κόσμο των ανθρώπων...Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο όνομα για αυτό το υπέροχο πλασματάκι;

Η Σασίρα είναι αυτή πάνω αριστερά με το κόκκινο σκουφί!
Εδώ με τις φιλενάδες της απο τη Γαλλία!

5.


Το ταξιδιάρικο ημερολόγιο μέχρι στιγμής έχει πετάξει στα εξής μέρη: Ρόδο, Κρήτη, Αθήνα, Χίο, Λάρισα,Λέρο και τώρα βρίσκεται πάλι στην Αθήνα! Σειρά μετά έχει η Θεσσαλονίκη όπου σκέφτομαι αν συμφωνείτε κι εσείς βέβαια να το μοιραστούν για λίγες μέρες οι φίλες εκεί ώστε να μη καθυστερούμε με τα πήγαινε έλα!( εξάλλου υποφέρει κι αυτό από jet lang!!!)
Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή (είμαστε ήδη 43 επιβάτες!) μπορείτε να το κάνετε εδώ.

6.

Αυτές τις μέρες το χέρι μου έχει πάθει τενοντίτιδα, είναι συνεχώς λερωμένη με χρώματα και glitter διότι
ετοιμάζω πυρετωδώς για την επόμενη εβδομάδα μεγάλη νεραιδένια givaway , έτσι χωρίς λόγο!!!
( βασικά θα κάνω πάλι!!!! πάρτυ με μάγισσες...)

7.

Με την πεταλούδα αυτή ( mixed media and collage), η οποία μαζί με εκατοντάδες άλλες συμμετέχοντων θα εκτεθεί σε μουσείο, συμμετέχω σε ένα project το butterfly effect. Διαβάστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες!


16 σχόλια:

sweetdreams είπε...

iam very glad for you!keep dreaming!!!!!!!!!

Asteri (Maria) είπε...

Πολύ σε χαίρομαι!!!!!
Μπράβο για τα δωράκια που κέρδισες, μπράβο και στις blogoφίλες που κέρδισαν!!!!!
Πολλά φιλιάααααααααααα

Μαiρη είπε...

Πω, πω! Πόσα νέα! Και το ημερολόγιο, φανταστικό!!!Όσο για το αγγελάκι, λυπάμαι, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο όνομα...Είμαι πολύ κακή στο να δίνω ονόματα...

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ενα σωρό νέα λοιπόν έχεις!!
Συγχαρητήρια για τα δωράκια σου, είναι πολύ όμορφα!!!

marilise είπε...

είσαι το δροσερό αεράκι της χαράς μου σε ευχαριστώ που πάντα με κάνεις να νοιώθω καλά !!!!

Ανεράιδα είπε...

Πανέμορφη η πεταλούδα σου!!

(Ονειρεμένη μου, χίλια συγνώμη για την αλλαγή του ονόματός σου! Ντράπηκα τόσο μα τόσο πολύ!!Θα με συγχωρήηηηησειιιιςςςςς;;;;)

ΓΩΓΩ είπε...

Περαστικα για την τενοντιτιδα!!!Ανυπομονω για το επομενο giveaway σου...Λες να ειμαι παλι τυχερη???Μακαρι...Σου ευχομαι παντα να εισαι ετσι αισιοδοξη και να εχεις φαντασια και να δημιουργεις!!!

LL είπε...

O τρόπος που γράφεις βγάζει πάντα μια αισιοδοξία!!!! Μπράβο για τα δωράκια σου!!! Περαστικά για την τενοντίτιδα :( Και αν περισέψουν τηγανητές τυρόπιτες στείλε και απο εδώ!!! :PPP Φιλιά!!!

Katerina είπε...

Η πεταλούδα είναι απίστευτη!!!
Είμαι σίγουρη ότι οι καλές νεράιδες θα γιατρέχουν γρήγορα το χεράκι σου και θα μας χαρίσεις και άλλες πολλές όμορφες δημιουργίες!!!
Το αγγελούδι νομίζω θα το έλεγα Χρυσομαλλούσα ή Μαγουλίτσα...
Καλημέρες!

Unknown είπε...

Γλυκιά μου pink τι υπεροχα νέα είναι αυτά? Πολυ χαίρομαι με όλα!!!! Οσο για το μικρούλι που κρατάει το αγγελούδι θα μπορούσε να ονομαστεί Φέρα (να έχει δλδ κάτι απο fairy)

Σε φιλώ γλυκά

Ελισσάβετ Γεωργιάδη είπε...

Και εγώ αγαπώ εσένα και το ιστολόγιο σου.
Σε προσκαλώ σε παιχνίδι.
http://mammael.blogspot.com/2010/10/blog-post_4751.html

Magda^_^ είπε...

Toσα γεγονότα μαζεμένα! Ουάου:)
Πολύ χαίρομαι για σένα για όλα που κάνεις! Χαίρομαι και για το ημερολόγιο που είναι τελικά πολύ ταξιδιάρικο και ανυπομονώ να τελειώσειο γύρος του για να δω το αποτέλεσμα! Επίσης χαίρομαι για τo giveaway που έρχεται και φυσικά γα δύο νέα φιλαράκια! Τι θα έλεγες να λένε το αγγελούδι Λαβίνια? Από το love<3
ΠΟλλά πολλά φιλιάααααααααααα!!!

to alataki είπε...

Να σου στείλω ένα φιλάκι υπέροχο κοριτσάκι...

Dreameraki είπε...

Μπράβο-μπράβο-μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ σε χαίρομαι έτσι δημιουργική που είσαι!Να και η ανταμοιβή σου!Καλό βράδυ,καλό Σ/Κ!

ΓΩΓΩ είπε...

Περνα να παιξουμε...φιλεναδα!

anna είπε...

Πολύ όμορφη δουλειά.Δώσε λίγη απο την νεραιδισκονη σου και σε μας που την χρειαζόμαστε.Και ένα όνομα για το κουκλάκι age-lakis