Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΡΑ!

εγώ που χαίρομαι!!!


  Πολύ χάρηκα πριν λίγες μέρες με διάφορα γεγονότα που συνέβησαν εδώ στο μαγικό διαδίκτυο!
Μέσα σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, μέσα στα άγχη και στις αναποδιές της ζωής λίγες στιγμές ξένοιαστης χαράς και ανεμελιάς είναι πάντα ευπρόσδεκτες!
1ον :Ας αρχίσω με τη χαρά που πήρα από την Μaya (magic Maya) όπως την λέω εγώ που έπλεξε το εγκώμιο μου σε μία φαντασμαγορική ανάρτηση!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!
2ον: Χάρηκα πολύ επίσης με το μέιλ μιάς φίλης που ζητούσε την άδεια μου(!) για να ανεβάσει το χριστουγεννιάτικο θεατρικό σκετσάκι που είχα γράψει πριν 2 χρόνια με τους μαθητές της!
Δε χάρηκα τόσο για την τιμή που μου έκανε αλλά για την διαπίστωση του ότι υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα καθώς και τους άλλους ανθρώπους!
3ον: Χάρηκα που ήμουν άρρωστη και ενώ δικοί μου (;) άνθρωποι δεν θορυβήθηκαν καν, πολλές φίλες εδώ μου έστειλαν μέιλ,με πήραν τηλέφωνο γιατί ανησύχησαν!!! Τελικά μάλλον αρρώστησα από τους πολλούς κεφτέδες της  Fiorella που έφαγα!!!
4ον: Χάρηκα επίσης που άρχισε να μυρίζει Χριστούγεννα μιάς και η φίλη Κάτια στο μπλογκ της  Stars and Icicles ξεκίνησε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι,το ονομάζει με πολλά πολλά δώρα!!!!

****Γενικά χαίρομαι για πολλά πράγματα μικρά και μεγάλα...Χαίρομαι σαν μικρό παιδί και λυπάμαι σαν μικρό παιδί...
Αλλά ποτέ μα ποτέ δε ξεχνώ να ευγνωμονώ...σαν ώριμος άνθρωπος...
*Εσείς για τι χαρήκατε τελευταία;;;;;

17 σχόλια:

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Εγώ φίλη μου νερα"ι'δομάγισσα χαίρομαι που έχω δημιουργήσει εδώ και 7 χρόνια την "δική μου" οικογένεια και είμαστε και οι τρείς μας πολύ πολύ ευτυχισμένοι!!!!!!
Επίσης χαίρομαι που "γνώρισα" όλες εσάς τις μπλογκογειτόνισσες και τα λέμε!!!!!
Αυτά απο μένα!!!!Φιλιά!!!!!

Maria Villioti είπε...

Εγώ χαίρομαι κάθε μέρα που ξημερώνει και είμαστε όλοι καλά. Που το παιδάκι μου είναι χαρούμενο και γελαστό όλη μέρα (εκτός από τις στιγμές που δεν γίνεται το δικό του αλλά του περνάει γρήγορα!)που έχουμε καλούς φίλους και περνάμε όμορφα όταν βρισκόμαστε και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, που μπορώ να ασχολούμαι με τη ζωγραφική που λατρεύω και να μοιράζομαι με τόσο κόσμο εδώ στο διαδίκτυο ό,τι δημιουργώ αλλά και να βλέπω τόσες άλλες υπέροχες δημιουργίες.

Onirokosmos είπε...

Δεν έχεις ακούσει που λένε, ότι "τους φίλους του επιλέγουμε, τους συγγενείς όχι....απλά, τους ανεχόμαστε!"? Περαστικά νεραϊδομάγισσα και πάντα σιδερένια!!! Μακάρι όσα χρόνια κι αν περάσουν, να συνεχίσεις να χαίρεσαι και πάνω απ΄όλα, να ονειρεύεσαι σαν μικρό παιδί!! Πολλά φιλιά!

Μαρία είπε...

Περαστικά σου εύχομαι..και άσχετα με τα όσα συμβαίνουν σίγουρα υπάρχουν ακόμη πράγματα και άνθρωποι που μας κάνουν να χαμογελάμε..φιλιά πολλά και ένα όμορφο σ/κ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είναι υπέροχο να μένουμε για πάντα παιδιά και να χαιρόμαστε την ζωή με την αγνότητα και την ανιδιοτέλεια των παιδιών!!! Να είσαι καλά και να σου συμβαίνουν συνεχώς χαρούμενα πράγματα!!! Ααα!!! και προσοχή με τους κεφτέδες!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

είσαι μοναδική τελικά !!!!!!!!!!!!

Demi είπε...

Περαστικά νεραιδούλα και πάντα να εχεις στιγμές με πολύ χαρα και ευτυχία!!!
Στην καθημερινοτητά μου και με ενα μικρό κοριτσακι που μου εχει κλέψει την καρδιά δεν μπορώ απο το να νοιώθω χαρά και μόνο που την βλέπω!!ΣΕ ΦΙΛΏ!

maya =^o^= είπε...

χαίρομαι που με λες magic Maya :o) όταν φοράω τα κοσμήματα σου και όταν κοιτάζω τους σελιδοδείκτες σου και χαζεύω την ξύλινη κουκλίτσα που έφτιαξες γεμίζω τρυφεράδα!!! <3<3
χαίρομαι πολύ με το γατούλη μας τον μπέμπη που μου κάνει χουρ χουρ το πρωί και μου φέρνει τα παιχνιδάκια του για να παίξουμε το βράδυ!!!και η χαρά μου η μεγάλη είναι ο καλός μου!!το άλλο μου μισό!!!! <3<3<3<3
Ευχαριστώ κι ευγνωμονώ τον Θεό για όλα τα καλά Του!!!!!!!!!!!!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Εγώ χάρηκα που σε βρήκα τόσο χαρούμενη!!! Περαστικά σου εύχομαι και ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό!!! Σε φιλώ και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Litsa είπε...

Χαίρομαι που έχουμε την υγειά μας, χαίρομαι που εδώ μέσα περνάμε καλά και χαλαρώνουμε χωρίς να ξεχνάμε, χαίρομαι που τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά, χαίρομαι για όόόλες τις χαρούμενες αναρτήσεις που θα αντικρίσω μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα και χαίρομαι με την χαρά των άλλων!!
Να είσαι καλά και καλό ΣΚ.
Χάρηκα που πέρασες από το "σπιτάκι" μου

Fanypap είπε...

Περαστικά σου γλυκιά μου νεραϊδομαγισσούλα!!!Και Χρόνια σου πολλά Σκορπιούλα!!! Εγώ χαίρομαι πάντα γιατί είμαι αισιόδοξο άτομο και πιστεύω ότι όλα θα έρθουν όπως τα θέλουμε!!!Χαίρομαι που ο θεός χαρίζει σε μένα και στα αγαπημένα μου πρόσωπα υγεία!Χαίρομαι που μπορώ να δημιουργώ μόνη μου και με τα αστεράκια μου! Χαίρομαι που μ'αγαπάνε οι αγαπημένοι μου!!!Χαίρομαι που έχω πολύ παλιούύύυύς και νέέέέέόυς φίλους, και μάλιστα από το δύκτιο που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο!!!Χαίρομαι που ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω τον ήλιο.Είναι πολλές οι χαρές μου καλέ...θα σας λέω μέχρι το πρωί, δε γίνεται!!! φιλακια πολλά, καλό Σ/Κ.

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Περαστικά σου κορίτσι μου!
Πολύ σωστά χαίρεσαι με όλα αυτά γιατί από τετοια μικροπράγματα πλην όμως σημαντικότατα περιμένουμε να πάρουμε χαρά!!
Γενικά χαίρομαι κάθε πρωί που ξυπνώ καλά! και εννοώ χωρίς ημικρανίες!! Απολαμβάνω τις μέρες!!
Εγώ χάρηκα τελευταία ... την προηγούμενη Παρασςκευή στο πάρτυ της σχολής χορού γιατί σηκώθηκα και χόρεψα!! την Πέμπτη που βόλταρα στο Πασαλιμάνι, την Τετάρτη που ήρθε η μαμά μου και είχα να την δω από τον Αύγουστο! Είναι όμως μια καλή ιδέα για ανάρτηση!! Μπράβο νεραΐδένια και ευχαριστούμε!!

Unknown είπε...

Απο ότι κατάλαβες, εμείς χαιρόμαστε που υπάρχεις στη ζωή μας, ο καθένας για τους δικού του προσωπικούς λόγους! Μέσα σ'όλα αυτά όμως, εγώ χαίρομαι ακόμα παραπάνω, γιατί είσαι απο τα λίγα άτομα που δεν γκριζάρουν το σπιτάκι τους με την γενική κατάσταση!!!
Σε φιλώ γλυκα και περαστικούλια!

Ανώνυμος είπε...

pragmatika einai polu wraioo:)asxoloumai k egw me art journaling kana mhna k me exei kerdisei polu k exw peiramathstei me polles texnikes:)synexise etsi:)

yellow-lollipops.. είπε...

polu wraia selida:)exw k egw ena blog pou exw anevasei mia fotografia me 2 selides art journaling:)opote boreseis k an exeis xrono boreis na perasseis mia volta se parakalw?:)

mia είπε...

Νεραιδομάγισσα...καλησπέρα...η χαρά υπάρχει παντού και χαίρομαι που το έχω καταλάβει...φιλιά και καλή εβδομάδα

Ανώνυμος είπε...

LOVE this one, her orange hair is beautiful. I enjoy your blog!!!!!!

xx Rena